Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard/Medium] Velorium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, na becie fajnie się grało, a chłopaki naprawdę się starają. :)

image.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Hard/Medium] Velorium
Opublikowano

Nic nowego, sklejka. @muchomor321 nie potrafisz zarobic, w legalny sposob sepleniaca nastoletnia amebo? Podpisujecie sie pod serwerem, ktory dlugo nie postoi, a i tak perserga gowno potrafi, a ty jeszcze mniej.

Nie polecam, tego gowna.

P.S." mamy nadzieje, ze serwer bedzie stal nawet kilka lat " rozj*balo mnie to, pewnie nie tylko mnie xDDDDDDDDDD

Opublikowano

No co mam tu odpisać nie zniżę się do twojego poziomu bo ci się jeszcze ego zwiększy. Typowy osobnik szukający zaczepki żadnych szczegółów tylko zwyzywał i się zapowietrzył myśląc że odpiszę mu na jego poziomie.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
20 godzin temu, muchomor321 napisał:

No co mam tu odpisać nie zniżę się do twojego poziomu bo ci się jeszcze ego zwiększy. Typowy osobnik szukający zaczepki żadnych szczegółów tylko zwyzywał i się zapowietrzył myśląc że odpiszę mu na jego poziomie.

Nie ma to jak miec mniej niz 17lat, seplecic, byc ameba umyslowa, byc na utrzymaniu opiekunow tak jak twoj pan perserga.

P.S. Pozdrow swojego sponsora.

J*BNIE SZYBCIUTKO, Z BRAKU WIEDZY ORAZ ZAINTERESOWANIA. NIE POLECAM NAWET WCHODZIC.

Opublikowano

Im bardziej siedzę w internecie tym bardziej zaczynam się zastanawiać skąd tacy ludzie się biorą xD doinformuj się na temat wieku

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano
2 minuty temu, muchomor321 napisał:

Im bardziej siedzę w internecie tym bardziej zaczynam się zastanawiać skąd tacy ludzie się biorą xD doinformuj się na temat wieku

Chlopcze, w porownaniu do ciebie jestem pelnoletni, nie mam wady mozgu tak jak ty, mieszkam sam i nie potrzebuje sponsora.

Opublikowano

Patrząc na błędy, jakie są w prezentacji (mam na myśli interpunkcję i składnię), Perserę (jako technika i sponsora) oraz te dziecinne emotki z fakami... nie sądzę, by to był jakiś dobry projekt. Większość rzeczy jest tylko marną sklejką tego, co już istnieje. Muchomorku, szanuję Cię jako youtubera, tak jako administratora/założyciela serwera już nie. Wiem, że reklamujesz serwery i szło Ci dobrze, jednak... serio? Powtarzać słowa "pierdolony konkurs", odnosząc się do własnego projektu, przekroczyłeś granicę dobrego smaku. Życzę, by serwer stał długo i nie miał bugów, jednak jeszcze bardziej życzę Ci, byś troszkę wydoroślał, skoro chcesz się w takie coś bawić. Twój styl bycia pasuje do filmików, jakie tworzysz, jednak nie pasuje do administratora serwera metin2. Jeżeli chcesz mieć dobrą ocenę wśród graczy, najpierw pomyśl, jak to zrobić. Szanuję Cię za rozpisanie wszystkiego, stworzenie czegoś od podstaw (mam na myśli ulepszanie, etc), ale... to troszkę zaszło za daleko, pokazując Muchomora, jako piętnastoletniego chłopczyka, który klnie tyle, ile może, bo mamy nie ma w domu. 

Opublikowano

Filmy w których pokazuję ironie a bycie administratorem to zupełnie inne światy. Z persergą robimy/wykładamy wszystko na połowę więc nie wiem o jakim sponsoringu piszesz po drugie ja nie tylko jestem tak zwanym "Youtuberem" wiem trochę więcej niż ci się wydaję a serwery/strony/php to hobby. Ja zapoczątkowałem projekt a z persergą każdy system dodawaliśmy wspólnie on dodawał w silniku, ja w client albo na odwrót dzięki temu zyskaliśmy na czasie no nie mam co tu więcej pisać po prostu stworzyłaś sobie mój wizerunek po filmach i nic w tym złego ale filmy to filmy od 2014 roku prowadzę inne serwery które stoją do teraz ofc. Nie w metin2 więc po prostu uniknijmy tematu ale metin2 to nie jest mój pierwszy projekt, serwer bądź cokolwiek więc pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...