Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WWW] TS-Website | Aktualizacja do Wersji 2.0

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: TS-Website
Opis: Wielofunkcynja strona na serwer Teamspeak3
Pobierz: https://github.com/Wruczek/ts-website
Skan pliku: https://www.virustotal.com/pl/file/4766d998215ce1cedd99e760a88be38b64295acaf578d1a48ca8eb10b5276387/analysis/1497899132/

Funkcje:

• System wiadomości
  • FAQ
  • Nadawanie Grup
  • Lista osób zbanowanych
  • Lista Administracji
  • Podgląd statusu serwera
  • Podstawowy podgląd serwera

Podgląd:

Nqf9IA0.png

Kontakt:

Telegram: https://telegram.me/tswebsite

­

Opublikowano
Dnia 5.1.2019 o 14:26, FreezTs napisał:

jak dodac status administracji

Witam, tymczasowo musisz wszystko edytować przez Bazę Danych, za jakiś Czas będzie można edytować przez Panel Admina :) 

­

Opublikowano

Nadawanie rang jakoś mi poszło ale ten status administracji to dla mnie czarna magia.
Mógłbym prosić o podanie kodu do adminstatus_groups.

Taki jak tam jest na obrazku byłby zaje....

Opublikowano
16 godzin temu, Fly1991 napisał:

Nadawanie rang jakoś mi poszło ale ten status administracji to dla mnie czarna magia.
Mógłbym prosić o podanie kodu do adminstatus_groups.

Taki jak tam jest na obrazku byłby zaje....

W [] wpisujesz Grupy czyli [6,59,23]

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam pojęcia dlaczego ale nie działą, wydaję mi się że robie wszystko zgodnie z instrukcją ale gdy wchodzę na stronę pokazuję się takie coś:

Oops! We cannot find Composer's autoload file.
In 2.0, the installation procedure is a little different. Go to the wiki and follow the installation tutorial.
Or, if you know what you are doing, run composer update in the /var/www/html/ts-website-2.0/src directory

Zawszę chętny do pomocy ^^

Opublikowano

@rozumek29 Na pewno zrobiłeś coś źle.

Użyłeś wszystkich tych komend po kolei:

cd /var/www/html
sudo wget paste_the_release_zip_link_here
sudo unzip ts-website-*.zip
sudo rm ts-website-*.zip
sudo mv -v ts-website/* .
sudo rmdir ts-website
sudo chown www-data:www-data -R .

Bo gwarantuję, że jak dokładnie je skopiujesz, to wszystko zadziała.

Aha, wszystkie komendy powyższe są PRAWIDŁOWE (kropki też).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 25.1.2019 o 07:58, jahcub napisał:

Planowany jest jakiś upgrade? 

Zależy co rozumiesz pod słowem "upgrade" jeśli chodzi o nowe funkcje etc to w dalszej przyszłości - Wszystkie zmiany które są wprowadzane są Aktualizowane na github commit

­

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

WItam

Przeszedłem proces instalacji bez zarzutu lecz gdy chciałem zobaczyć stronę główną wyświetla mi się błąd:

Fatal error: Uncaught Exception: iconid need to be an int or numeric string in /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/public_html/private/php/ServerIconCache.php:14 Stack trace: #0 /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/public_html/private/php/ServerIconCache.php(22): Wruczek\TSWebsite\ServerIconCache::getIconBytes('ona.ico') #1 /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/public_html/private/php/ServerIconCache.php(34): Wruczek\TSWebsite\ServerIconCache::hasIcon('ona.ico') #2 /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/public_html/private/php/ServerIconCache.php(60): Wruczek\TSWebsite\ServerIconCache::syncIcons() #3 /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/public_html/private/vendor/wruczek/php-file-cache/src/PhpFileCache.php(200): Wruczek\TSWebsite\ServerIconCache::Wruczek\TSWebsite\{closure}() #4 /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/public_html/private/php/ServerIconCache.php(62): Wruczek\PhpFileCache\PhpFileCache->refreshIfExpired('lasticonsync', Object(Closure), 600) #5 /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/publi in /usr/home/Qunir/domains/qunir.usermd.net/public_html/private/php/ServerIconCache.php on line 14

PS. Czy to może mieć związek z tym że serwer ts3 wywala mi błędy tego typu?:

2019-09-15 14:37:21.571003|INFO    |              |   |Error opening file "files/virtualserver_1/internal/icons/icon_1415301184": No such file or directory
2019-09-15 15:34:07.207314|INFO    |              |   |Error opening file "files/virtualserver_1/internal/icons/icon_3408862897": No such file or directory
2019-09-15 15:34:09.541237|INFO    |              |   |Error opening file "files/virtualserver_1/internal/icons/icon_1194941931": No such file or directory
2019-09-15 15:34:09.541468|INFO    |              |   |Error opening file "files/virtualserver_1/internal/icons/icon_3851764904": No such file or directory

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Czy mógłby ktoś poradzić jak zrobić dokładnie Nadawanie Grup? Próbowałem szukać możliwości zrobienia tego, ale niestety nieskutecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...