Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Budowniczy do wzięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujesz pomocy przy serwerze lub jakimś projekcie?

Zgłaszam się jako budowniczy, specjalizujący się w stylu modernistycznym (nowoczesnym)

Najlepiej pracuje mi się przy projektach typu np. budowanie mapy na serwery real life (nowoczesna metropolia itp.)

Z racji, że nie posiadam żadnego archiwum budowli mojego autorstwa, po prostu pokażę, co mam na myśli pisząc "modern"

d46a32bf81c471c2b71d2e93af0a5561.jpg

A0sTAOh.jpg

Najczęściej budowałem na serwerach typu creative for fun, ostatnio coraz częściej pojawiają się serwery typu właśnie real life czy po prostu jakieś projekty, w których potrzeba osoby umiejącej wymyślać i budować budynki/rzeczy w stylu nowoczesnym. Jeśli też potrzebujesz takiej osoby to napisz w poście niżej, a ja zostawię do siebie kontakt.

Jeśli chodzi też o nieco inny projekt, możesz zaproponować, ja poinformuję, czy będę zdolny to wykonać.

Oczywiście zlecenia odpłatne paypal/przelew

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Dane by było na moją mapkę RolePlay tylko jeśli chodzi o przelew to tylko paysafecard powiedz ile bierzesz za zbudowanie miasta modern nie małego ale też nie dużego czekam na komtakt

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...