Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet/dostawca internetu?

Kosiarz199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jaki internet byscie polecili? wrocilem teraz z zagranicy i planuje na stale zostac w polsce i nie mam pojecia jaki internet/dostawca byl by najlepszy? wiadomo przy pobieraniu np gier itd zeby po 3 dni nie czekac az pobierze mi sie np 20gb ;d potrzebuje cos dobrego wlasnie do pobierania i np do gier online zeby nie lagowalo itd nie znam sie tu w polsce na tych internetach ktory byl by lepszy 

Opublikowano

Zaczalbym najpierw od sprawdzenia jacy operatorzy w ogóle obsługujątwoją lokalizację, bo co z tego że ktoś Ci poleci np. Orange czy UPC jak okaże się, że żaden z nich nie świadczy usług pod Twoim adresem.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Vectra. U siebie posiadam już od ponad roku i przez cały ten czas nie miałam żadnego problemu. 300Mb/s internety śmigają jak ta lala, pobieranie ekspresowe. Rodzice mają z Orange od paru lat. Kilkadziesiąt razy w ciągu roku są problemy z przerwami internetu i ślimaczą prędkością.  Obsługa klienta również nie wymiata. Na zwrócenie się do nich w powyższymi problemami potrafili odpowiedzieć, że wina leży po stronie naszego komputera. 

standard (1).gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...