Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senia.pl - Poszukiwana ekipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

95e5deefa92bb.png

Witam, poszukuje doświadczonych osób na takie stanowiska jak:

- Moderator Forum

- Pomocnik Wymian

- Redaktor Wikipedii

OSOBY BEZ DOŚWIADCZENIA NIE BĘDĄ BRANE POD UWAGĘ.

Informacje na temat serwera:

START SERWERA ZA 2 MIESIĄCE

▶️ Typ serwera: Hard/Medium
▶️ Maks. lvl: 99
▶️ Drop: 200%
▶️ Exp: 250%
▶️ Yang: 350%

KONTAKT:

Forum Serwera: http://forum.senia.pl/

Fanpage: https://web.facebook.com/SeniaFP/

Opublikowano

Polecam. Współpracowałem z tą osobą i nie było żadnych problemów. 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Nie polecam ;)
Z racji tego, że czasami osoby lubią sztucznie nabijać polecenia to raczej moich słów nikt nie przebije ;) 
Dlaczego nie polecam?
Po ostatniej akcji z Gandarem. Za plecami wyrzucił mnie, brak szacunku oraz myślał, że jak zmieni hasło do VPS'a to nie wbiję i nie usunę mu forum i zabezpieczeń, które dałem? xd beka. 
Umiejętności również znam, więc wiem, że serwer długo nie postoi, a jeśli ja tak piszę to tak jest, zwykle się nie mylę bo znam się na tym co robię.

Jeśli chcecie grać na serwerze miesiąc + wydać na marne hajs oraz Administracja, która nie ma szacunku i stawia serwer tylko dla hajsu to wtedy tak, polecam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Wszystkie posty typu "Polecam." zostały nagrodzone ostrzeżeniem - regulamin działu wymaga uzasadnienia, a każdy kolejny taki post w tym temacie będzie wiązał się z punktami ostrzeżeń.

Konta @Alan Walker oraz @lolek13 zostały zbanowane za multikonto, a ich posty oczywiście zostały ukryte. Takich praktyk radzę zaprzestać, bowiem nie ma dla nich poparcia na tym forum.

Opublikowano

* POLECAM PRZECZYTAĆ* NIE POLECAM TOTALNIE WSPÓŁPRACY Z TYMI AMEBAMI.

W momencie gdy zacząłeś już jakoś właściciel obrażać rodziców innych użytkowników powiedziałem Ci, że gdy założysz temat na MPC na pewno go skomentuję.

Jakiś czas temu pewna ekipa tworzyła serwer o nazwie Gandar w skład teamu wchodził Technicy: Patryś, kamil2321(o ile dobrze napisałem :D) Layla + Pawel jako administratorzy forum. No i jakby nie patrzeć sponsorem i osobą która będzie ogarniała nowe systemy był @Kelevra™ Na serwer trafiłem przypadkowo i zostałem tam testerem, bardzo przyczyniłem się do wyszukiwania błędów, siedziałem również z Patrysiem na TS3 i ogarnialiśmy razem rzeczy związane z klientem. Poprosiłem go by na czas bety dał mi prawa GM'a, żebym też nie musiał go często prosić o jakieś rzeczy. Podsyłałem mu po prostu błędy do poprawy. Od samego początku zachowanie tego przygłupa irytowało mnie, zachowywał się jak typowa patola dwuzębna z nosem rudolfa. Teksty do użytkowników w stylu "Jesteś zerem, wypier**dalaj gównie" pisanie tekstów w stylu "Znajdziemy sobie nowe moderatorki, wyru**chamy je i zostawimy xD"

Patryś robił kawał dobrej roboty przy plikach, a kelevrze wszystko nie pasowało, pośpieszał go, negował jego pracę, tak naprawdę nie ma dalej chłop pojęcia ile to jest pracy, ile testowania, więc najwięcej miał do gadania. Była raz taka hit akcja, dostałeś dzbanie dostęp do bazy od drugiego technika (a pierwszy o tym wiedział) wszedłeś na konto GM'a po czym chwaliłeś się, że włamałeś się do bazy i sobie wziąłeś to konto xDDD haker bonzo, mieliśmy z Ciebie taki polew. Po pierwszym dniu testowania gdzie już miałem dostęp do konta GM+swojego dostałem perma, za nic - NA BECIE XD po czym napisałem na czacie, czemu on dał mi bana, jednego technika to wkur*iło, ale też był postawiony pod ściane bo jakby nie patrzeć był tylko technikiem. NAPISAŁEŚ wtedy żebym ogarnął piz*de i Cię nie oskarżał, żałuję tylko, że wtedy nie zrobiłem więcej SS'ów, ale pod spodem macie dowody na to, że pracować z ludźmi nie potrafi, dodatkowo randomy dostali rangi, bo nikt poza nimi na Twoje forum nie wchodził, i jeszcze Ci z multi kont podbijają tematy.

Poniższe zdjęcia pokazują Twój poziom, jak jesteś nisko.  Żaden Twój projekt nie dojdzie do skutku. Jeszcze się przyznaj WaRRiotowi jak mówiłeś na TS3, że jest frajerem bo będzie płacił Ci 500zł za GM'a xDDD

Bez pozdrowien, krótko z nimi. @Aive nie usuwaj tego tematu zbyt szybko nawet na prośbę autora, niech sobie poczytają chociaż ludzie.

311619fd0c0ee.png

Opublikowano
9 godzin temu, Naestr napisał:

* POLECAM PRZECZYTAĆ* NIE POLECAM TOTALNIE WSPÓŁPRACY Z TYMI AMEBAMI.

W momencie gdy zacząłeś już jakoś właściciel obrażać rodziców innych użytkowników powiedziałem Ci, że gdy założysz temat na MPC na pewno go skomentuję.

Jakiś czas temu pewna ekipa tworzyła serwer o nazwie Gandar w skład teamu wchodził Technicy: Patryś, kamil2321(o ile dobrze napisałem :D) Layla + Pawel jako administratorzy forum. No i jakby nie patrzeć sponsorem i osobą która będzie ogarniała nowe systemy był @Kelevra™ Na serwer trafiłem przypadkowo i zostałem tam testerem, bardzo przyczyniłem się do wyszukiwania błędów, siedziałem również z Patrysiem na TS3 i ogarnialiśmy razem rzeczy związane z klientem. Poprosiłem go by na czas bety dał mi prawa GM'a, żebym też nie musiał go często prosić o jakieś rzeczy. Podsyłałem mu po prostu błędy do poprawy. Od samego początku zachowanie tego przygłupa irytowało mnie, zachowywał się jak typowa patola dwuzębna z nosem rudolfa. Teksty do użytkowników w stylu "Jesteś zerem, wypier**dalaj gównie" pisanie tekstów w stylu "Znajdziemy sobie nowe moderatorki, wyru**chamy je i zostawimy xD"

Patryś robił kawał dobrej roboty przy plikach, a kelevrze wszystko nie pasowało, pośpieszał go, negował jego pracę, tak naprawdę nie ma dalej chłop pojęcia ile to jest pracy, ile testowania, więc najwięcej miał do gadania. Była raz taka hit akcja, dostałeś dzbanie dostęp do bazy od drugiego technika (a pierwszy o tym wiedział) wszedłeś na konto GM'a po czym chwaliłeś się, że włamałeś się do bazy i sobie wziąłeś to konto xDDD haker bonzo, mieliśmy z Ciebie taki polew. Po pierwszym dniu testowania gdzie już miałem dostęp do konta GM+swojego dostałem perma, za nic - NA BECIE XD po czym napisałem na czacie, czemu on dał mi bana, jednego technika to wkur*iło, ale też był postawiony pod ściane bo jakby nie patrzeć był tylko technikiem. NAPISAŁEŚ wtedy żebym ogarnął piz*de i Cię nie oskarżał, żałuję tylko, że wtedy nie zrobiłem więcej SS'ów, ale pod spodem macie dowody na to, że pracować z ludźmi nie potrafi, dodatkowo randomy dostali rangi, bo nikt poza nimi na Twoje forum nie wchodził, i jeszcze Ci z multi kont podbijają tematy.

Poniższe zdjęcia pokazują Twój poziom, jak jesteś nisko.  Żaden Twój projekt nie dojdzie do skutku. Jeszcze się przyznaj WaRRiotowi jak mówiłeś na TS3, że jest frajerem bo będzie płacił Ci 500zł za GM'a xDDD

Bez pozdrowien, krótko z nimi. @Aive nie usuwaj tego tematu zbyt szybko nawet na prośbę autora, niech sobie poczytają chociaż ludzie.

311619fd0c0ee.png

Na moje oko, to tutaj nic ciekakwego nie ma, słabe te skriny.

1 skrin to tylko ban

2 skrin to typowa riposta admina na słabe zaczepki

3 skrin to tłumaczenie sie

4 skrin to lekka obraza. Lekka, jezus nawet w Riot Games się takie teksty zdarzają.

Opublikowano

Nie polecam współpracy z tym osobnikiem wywyższa się nieważne kim jesteś gdzie pracujesz on osiągnął więcej od ciebie kupując zegarek za 1 tys. Brak szacunku do użytkowników i z chęcią za swoje posiadanie zdania da bana jak się z nim nie zgadzasz i wytkniesz błąd ;) są dowody ss. Brak szacunku do osób które z nim współpracowały przypisując sobie sukces JA TO SAM ZROBIŁEm gdy było na odwrót, współpracownicy odwalali większa robotę a ten kazał tylko wysyłać pliki 

edit: weź nazwę własna wymysł a nie krolestwo z samii kradniesz pzdr

21bj5th.png

Opublikowano
22 godziny temu, DevBolt napisał:

W sumie polecam, chłop zna sie na tym co robi ;)

Zna się? Tworzy serwer z poradników paszki to wątpię w jego umiejętności XD

A co do serwera to zapewne wyjdzie buerismt2 XDDDDDD

Szczerze nie polecam.

Opublikowano
2 godziny temu, Revayerq napisał:

Na moje oko, to tutaj nic ciekakwego nie ma, słabe te skriny.

1 skrin to tylko ban

2 skrin to typowa riposta admina na słabe zaczepki

3 skrin to tłumaczenie sie

4 skrin to lekka obraza. Lekka, jezus nawet w Riot Games się takie teksty zdarzają.

Niestety nie można brać Ciebie zbytnio pod uwagę, ponieważ go polecasz wyżej bez żadnej argumentacji. Mimo, że jest ogromna przepaść pomiędzy grą, a życiem realnym, to rzucaj ripostami w swojego pracodawce, ciekawe jak zareaguje i na odwrót. Opis zawierał w skrócie kluczowe informacje, ten zlepek screenów miał dawać tylko jakikolwiek obraz potwierdzający zachowanie tego czuba - bo co z tego, że bym tylko napisał takie rzeczy, nikt by mógł tego nie wziąć pod uwagę. Gościu, to była jego wina, a ty mówisz, że mi się tłumaczył, w taki sposób wygląda tłumaczenie? "Niech zamknie pizdę".. xD

Co do tych Twoich lekkich obraz, wiadomo jesteśmy ludźmi, zdarza się kląć, lekko unieść - ale nie obrażać innych użytkowników forum za nic  HALO TO SĄ TWOI POTENCJALNI GRACZE.

1 godzinę temu, Patryś.. napisał:

Zna się? Tworzy serwer z poradników paszki to wątpię w jego umiejętności XD

A co do serwera to zapewne wyjdzie buerismt2 XDDDDDD

Szczerze nie polecam.

Tak wrzucone zdjęcie z serwera na hamachi na terenziakach bez usuniętego konta [HA]Terenzo xDDD i ten dopisek #łatwo

Opublikowano

Temat nie zostanie usunięty, a zbędne gadanie w rozwoju cofanie nie jest w moim zakresie, dziękuje za wszystkie komentarze <3

Możecie pisać co chcecie na mój temat i serwera, to że macie ból dupy że Was nie chciałem w Team to Wasz problem nie mój :4_joy:

Opublikowano
34 minuty temu, Kelevra™ napisał:

Temat nie zostanie usunięty, a zbędne gadanie w rozwoju cofanie nie jest w moim zakresie, dziękuje za wszystkie komentarze <3

Możecie pisać co chcecie na mój temat i serwera, to że macie ból dupy że Was nie chciałem w Team to Wasz problem nie mój :4_joy:

Ty nas nie chciałeś? Kurde ale teraz opisujesz sprawę żeby wyszło na twoja korzyść przykre jak ty xd nawet nie wiedziałeś ze odchodzimy i tobie taki burdel zrobimy 

21bj5th.png

Opublikowano
5 godzin temu, FuckTomorrow napisał:

Nie polecam współpracy z tym osobnikiem wywyższa się nieważne kim jesteś gdzie pracujesz on osiągnął więcej od ciebie kupując zegarek za 1 tys. Brak szacunku do użytkowników i z chęcią za swoje posiadanie zdania da bana jak się z nim nie zgadzasz i wytkniesz błąd ;) są dowody ss. Brak szacunku do osób które z nim współpracowały przypisując sobie sukces JA TO SAM ZROBIŁEm gdy było na odwrót, współpracownicy odwalali większa robotę a ten kazał tylko wysyłać pliki 

edit: weź nazwę własna wymysł a nie krolestwo z samii kradniesz pzdr

Zapewne biorac nazwe krolestwa jako nazwe swego serwera chce sie odgryzc na admach samii za to ze nie przyjeli go na pomocnika wymian, na ktore zlozyl podanie i zostalo odrzucone :)

Nie polecam, gosciu jest arogancki i zgrywa wielkiego cwaniaczka.

Opublikowano
1 godzinę temu, Nicoll napisał:

Zapewne biorac nazwe krolestwa jako nazwe swego serwera chce sie odgryzc na admach samii za to ze nie przyjeli go na pomocnika wymian, na ktore zlozyl podanie i zostalo odrzucone :)

Nie polecam, gosciu jest arogancki i zgrywa wielkiego cwaniaczka.

Nazwa mi się spodobała po prostu, a wiem że nie było serwera o takiej nazwie, do Samii i adminów nic nie mam, Hooltras to spoko ziomek :)

Opublikowano
Dnia 17.12.2018 o 15:36, Kelevra™ napisał:

Nie chciałeś nas w zespole? Jak Ja sam odszedłem widząc co robisz kumplu xd

Opublikowano
32 minuty temu, Kelevra™ napisał:

@UP Ty jesteś idiotą czy idiotą? xd

Ale Kasie to ty zostaw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...