Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 19 - Jak dobierać piłkarzy za pomocą FUTbin?

Skoczix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema już od dłuższego czasu korzystam z futbina tylko nie do końca ogarniam tam wszystko. Mam problem co do dobrania zawodników ze względu na "grywalność" gdzie na tej stronce znajdę takową? Lub tam ilość rozegranych meczy przez danego piłkarza? 

Opublikowano
16 godzin temu, Skoczix napisał:

Komputer 

to gdzie to znajde? 

@Adder.

Od razu bym Ci tego nie znajdę, poza tym też od razu tego nie zacząłem szukać. Ponadto jeśli obserwuje temat, to dostaje powiadomienia o nowych odpowiedziach do tego postu, więc wystarczy poczekać.

Pod tym linkiem możesz sprawdzić statystyki dowolnego zawodnika (średnia goli na mecz, ilość meczy rozegranych, asysty, czerwone oraz żółte kartki jak i najczęściej używane style gry danym piłkarzem):

https://www.futbin.com/pgp

W przypadku niższych overalli możesz patrzeć również na tzw. "Beast Rating". Abyś lepiej zrozumiał za co odpowiada ta "statystyka". Dajmy na przykład Kondogbie, który podstawową kartę ma ocenioną na 82, a jego "Beast Rating" wynosi 88, oznacza to, że grając nim możesz odczuwać to samo, jakbyś grał piłkarzem 88. Oczywiście - nie musi tak być, bo mi się nim nie grało najlepiej, Bakayoko inform jest według mnie lepszy. :D

Oczywiście, taki N'golo Kante ma 82 oceny bestii, ale to nie oznacza, że będzie Ci się nim tak grało, bo na pewno jakościowo będzie dawał więcej niż właśnie taki Kondogbia czy Bakayoko INFORM, dlatego tym ratingiem warto się kierować tylko w przypadku niżej ocenionych kart, bo wiadomo, że tymi lepszymi będzie Ci się lepiej grało. 

Jeśli tej statystyki nie ma na FUTbinie, to na pewno znajdziesz ją na FUThead.

Opublikowano

Dommanu coś gadał, że do dobierania składu najlepiej się tym że ile dany zawodnik ma rozegranych spotkań. Gdzie znajdę taką statystykę?

Opublikowano
5 godzin temu, Skoczix napisał:

Dommanu coś gadał, że do dobierania składu najlepiej się tym że ile dany zawodnik ma rozegranych spotkań. Gdzie znajdę taką statystykę?

Pozwól, że zacytuję to co napisałem wyżej:

13 godzin temu, Adder. napisał:

Pod tym linkiem możesz sprawdzić statystyki dowolnego zawodnika (średnia goli na mecz, ilość meczy rozegranych, asysty, czerwone oraz żółte kartki jak i najczęściej używane style gry danym piłkarzem):

https://www.futbin.com/pgp

Pragnę podkreślić tutaj 3 wyrazy: ilość rozegranych meczów, czyli pod tym linkiem (https://www.futbin.com/pgp) jesteś w stanie odczytać właśnie tą rzecz, o której mówił Dommanu i o którą Ty się pytasz.  

Jeśli nadal masz problem, to rozwiń spoiler

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

Aha to wina tego, że przetłumaczyłem stronę na Polski i jakoś dziwnie to pisało, dzięki bardzo za pomoc! A  i czy to według Ciebie słuszna metoda do kupowania kart?

Opublikowano
16 godzin temu, Skoczix napisał:

Aha to wina tego, że przetłumaczyłem stronę na Polski i jakoś dziwnie to pisało, dzięki bardzo za pomoc! A  i czy to według Ciebie słuszna metoda do kupowania kart?

Trudno mi powiedzieć. Ja sam z niej nie korzystam, bo ja swoich piłkarzy dobieram ze względu na grywalność. Jak mi się jakimś źle gra to po prostu go wymieniam na innego - lubię się bawić i testować różne ustawienia.

3 godziny temu, Skoczix napisał:

Poza tym chciałbym jakieś rady co do rynku. Jak inwestować i ogólnie jak zostać tym "milionerem" przez handel.

Tu już Ci za bardzo nie pomogę, ale osobiście polecam Ci licytować tanio, sprzedawać drożej. Ja mam swój własny sposób, którego nie zdradzę, bo nie chciałbym, aby poznał on światło dzienne, bo wtedy sam nie będę mógł zarabiać. Ale myślę, że chwila siedzenia na rynku i sam coś wymyślisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...