Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chciałbyś zobaczyć na serwerze EasyHC? - opinie użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym założyć serwer EASYHC

Nie piszcie, że jest to przeorany tryb, bo nie interesują mnie takie komentarze :)

Serwer będzie na wersje 1.12/1.13

Co byście chcieli ujrzeć na takim serwerze easyhardcore ;)

Pozdrawiam

• Biter. zmienił(a) tytuł na Co byście chcieli ujrzeć na serwerze EasyHC?
Opublikowano
2 minuty temu, Fisherman000 napisał:

Nic ciekawego nie dodasz na easyhc. To jest prosty tryb, w którym tylko kopiesz stone i zabijasz innych.

Zawsze można coś dodać, twój post jest zbędny tutaj :)

• Marosking zmienił(a) tytuł na Co chciałbyś zobaczyć na serwerze EasyHC? - opinie użytkowników
Opublikowano

Tak samo jak ten temat który był niejednokrotnie powtarzany, ale jak już to można dodać jakieś QUESTY w formie urozmaicenia, może nowe bossy ? Ciekawa mapa, mała minigierka dla graczy by się nie nudzili, ulepszone złote jabłko ?

Dużo można, tylko trzeba mieć do tego głowę.

• Vindow zmienił(a) tytuł na Co chciałbyś zobaczyć na serwerze EasyHC?
Opublikowano
19 minut temu, Amove napisał:

Tak samo jak ten temat który był niejednokrotnie powtarzany, ale jak już to można dodać jakieś QUESTY w formie urozmaicenia, może nowe bossy ? Ciekawa mapa, mała minigierka dla graczy by się nie nudzili, ulepszone złote jabłko ?

Dużo można, tylko trzeba mieć do tego głowę.

Dokładnie i taką odpowiedź to sie szanuje :D

Opublikowano
9 minut temu, Kubix03 napisał:

Autodestrukcje plików serwerowych. 

Na prawdę strasznie interesująca odpowiedź i bardzo dużo wnosi :)

Opublikowano

Hmm... Moim zdaniem do serwerów (Tego community) trzeba wprowadzić aktywną administracje i masę eventów pvp, bossy, łowienie ryb z dropem voucherów na jakieś vipy. Więcej autorskich pomysłów ci nie podam ale podałem ci przykłady.

pseudol to koks

Opublikowano
2 minuty temu, Gaminek napisał:

Hmm... Moim zdaniem do serwerów (Tego community) trzeba wprowadzić aktywną administracje i masę eventów pvp, bossy, łowienie ryb z dropem voucherów na jakieś vipy. Więcej autorskich pomysłów ci nie podam ale podałem ci przykłady.

hmm łowienie ryb, bardzo dobre a jest coś takiego na polskich serwerach easyhc? 

Opublikowano
Przed chwilą, RAPP napisał:

hmm łowienie ryb, bardzo dobre a jest coś takiego na polskich serwerach easyhc? 

Nie widziałem, ale spoko byłoby zobaczyć łowienie rang z wody na czas eventu :) sam pracuję nad serwerem i staram się wprowadzić masę mini eventów :)

pseudol to koks

Opublikowano
Przed chwilą, Gaminek napisał:

Nie widziałem, ale spoko byłoby zobaczyć łowienie rang z wody na czas eventu :) sam pracuję nad serwerem i staram się wprowadzić masę mini eventów :)

dzięki za pomysły, na pewno łowienie znajdzie się u mnie :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
9 godzin temu, iMuciek napisał:

Wiesz ja to bym nie chciał zobaczyć kolejnego EasyHC , bo to bez sensu. Wymśl coś innego :D

Przeczytaj temat, co chciałbyś zobaczyć, jak nie chcesz widzieć to sie nie wypowiadasz. Nie nabijaj postów. 

• Marosking zmienił(a) tytuł na Co chciałbyś zobaczyć na serwerze EasyHC? - opinie użytkowników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...