Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko O Alchemii & Advanced Elixir

XaRaNiX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
na rsRO to jest? Czyli rozwalam sobie kilka broni +5 na 8d, dostaje 7 eliirów klasy A na 9 d i już mam zapewnione, że zrobię sobię broń na 9d + 3, użyje tych elków i będzie +10?

Proszę nie dobijać publiczności -.- Przeczytałeś uważnie ? Tylko 1 elek na 1 przedmiot :angry:

Po drugie one dropią rzadko, a nawet bardzo rzadko.

ps. chyba na rsro nie ma tego, bo to doszło z capem 110 bodajże

tylko na isro zrobili takie coś aby więcej kasy wysępić od ludzi

Przecież to jest z alchemii, oni nie mają z tego żadnych pieniędzy. Ew. chodzi Ci o "update" że niby więcej osób zagra xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Kolorków mało, czcionek mało, zero ss... Upiększ to trochę a może podepnę ;).

Wg. mnie to im więcej kolorków to jest bardziej zjebanie, tak samo jak się nałoży jakąś czcionke rozmiaru 4-5 - bezsens.

Ja bym radził używać pogrubień, podkreśleń i ew. jednego kolorku dla zaznaczenia najważniejszych rzeczy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kolorków mało, czcionek mało, zero ss... Upiększ to trochę a może podepnę ;).

Teraz to mnie zacheciles :)

"tych elixirow nie mozemy uzywac na broniach sox"

od kiedy...... ??

każdego elka nie ważne z kąd go rozwalimy czy to będzie sox czy to będzie zwykły item możemy wbić do itemku jakiego nam się podoba ...

nie ma jakiejś klasy że rozwaliłem soxa i bede mógł go wbić tylko w item sox...

Jesli elixir nie jest seal(nie ma "gwiazdek") to nie mozesz go uzyc na itemach sox....

@EDIT dobra ludziska mowcie jak teraz :) Nuclear trzymam cie za slowo :)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Teraz to mnie zacheciles :)

Jesli elixir nie jest seal(nie ma "gwiazdek") to nie mozesz go uzyc na itemach sox....

@EDIT dobra ludziska mowcie jak teraz :) Nuclear trzymam cie za slowo :)

Myślę że jeszcze to można zrobić lepiej.

Opublikowano

Poprawione :)

Podziel to widocznie na 2 etapy jak tam zrobiłeś.Kolorki :), czcioneczka, rozmiar staraj się :).Ja wrócę o ~21;00 zobaczę co zrobiłeś jak będzie fajnie podpinam.

Opublikowano

Podziel to widocznie na 2 etapy jak tam zrobiłeś.Kolorki :), czcioneczka, rozmiar staraj się :).Ja wrócę o ~21;00 zobaczę co zrobiłeś jak będzie fajnie podpinam.

Dopiero na chate wróciłem wiec zaczynam poprawiac, ale troche pomyslów mi brakuje ;p

@EDIT looknij teraz, daj jakies propozycje bo ja troche daltonista jestem i nie znam sie na kolorach ;(

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Dopiero na chate wróciłem wiec zaczynam poprawiac, ale troche pomyslów mi brakuje ;p

@EDIT looknij teraz, daj jakies propozycje bo ja troche daltonista jestem i nie znam sie na kolorach ;(

Ok podpinam, ale popraw ten ciemny fioletowy.

Opublikowano

@up

nie ty o tym decydujesz :) zapewne ktos bd mial jeszcze kilka pytan i bedziemy to wyjasniac w tym temacie a nie zakladac nowy.

sygna1o.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...