Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 1000zł

pajeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W zeszłym roku z pomocą użytkowników tego forum złożyłem sobie komputer, wszystko chodzi pięknie.

Ogromnym błędem był zakup monitora (AOC G2260VWQ6 GAMING!) - w skrócie mówiąc myślałem ze nie zauważę różnicy między takim a droższym monitorem a tu jednak niespodzianka: barwy bardzo brzydkie, biały wygląda jak szary, czarny też wygląda jak szary, smużenie, trochę słońca i nic nie widać, na czarnym tle dookoła ekranu biała poświata - najgorzej wydane 500zł, mój 10-letni samsung jest o wiele lepszy.

Przetrwałem z nim rok, odłożyłem trochę pieniędzy i planuje zakup jakiegoś normalnego monitora do 1000zł - czasem w coś pogram (cs:go, gta 5, nfs), głównie nauka oraz normalne użytkowanie.

Upatrzyłem sobie model LG 29UM69G-B i uznałem że może to być świetny wybór ponieważ zamienię moje aktualne dwa monitory na jeden szerszy, chciałbym dowiedzieć się co sądzą o nim osoby które znają się w temacie, na internecie opinii dość mało lecz generalnie wszystkie pozytywne.

Czy w tej cenie monitor ten będzie dobrym wyborem?

• Aive zmienił(a) tytuł na Monitor do 1000zł
Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztofnowak napisał:

No bo się namówiłeś na beznadziejny monitor z TN :) 

No ten LG to IPS ale grać na takim to trochę dziwnie :P jaki masz komp? 

gtx 1060, i5 7500, 8gb

wlasnie jestem ciekaw jak sie na takim gra bo niby 21:9 wiec w grach po bokach duzo wiecej widac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...