Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam stronę internetową pod serwer MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Witam, nazywam się Wojtek i mam 17 lat. Programuje już jakieś ponad 2 lata. Używam takich technologii jak: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MYSQL oraz  AJAX. 

Jeśli chodzi o jakąkolwiek zapłatę to, to będzie znikome lub jej w ogóle nie będzie, gdyż chcę nabrać umiejętności. Portfolio umieszczę po wykonaniu jakiegoś projektu.

Kontakt:

- tutaj na pw

- ts3: codesquad.pl (nick MaxPayne)

- steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198287306825/

- discord: MaxPayne#1657

Opublikowano

Czyli nie wykonałeś jeszcze żadnego projektu? Będzie to twoja pierwsza praca? Jeśli byłoby to za darmo to może byłbym chętny (wiem, że jestem skąpy).

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
3 minuty temu, Yadomi napisał:

Czyli nie wykonałeś jeszcze żadnego projektu? Będzie to twoja pierwsza praca? Jeśli byłoby to za darmo to może byłbym chętny (wiem, że jestem skąpy).

Wykonywałem i to nie raz, ale z własnej głupoty zapomniałem zapisać przed formatem komputera ;P
Za darmo? Czemu nie, przynajmniej będę miał portfolio ;)

Opublikowano

Witam czy mozesz wykonac strone dla mojego serwera xcraft.ench.pl chciałbym zeby był regulamin sklep itp taka prosta strona jak na dragonie XD 

Opublikowano
1 godzinę temu, mrqwew napisał:

Witam czy mozesz wykonac strone dla mojego serwera xcraft.ench.pl chciałbym zeby był regulamin sklep itp taka prosta strona jak na dragonie XD 

No pewnie, a nawet z przyjemnością :) Zaproś mnie na steama podałem u góry link ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, MieciuXD1234 napisał:

No pewnie, a nawet z przyjemnością :) Zaproś mnie na steama podałem u góry link ;) 

Zaprosiłem 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat nieaktywny przez miesiąc, archiwum.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...