Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z usuwaniem pliku konfiguracyjnego po przeładowaniu serwera

DJ_Misiu99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! niedawno zarejestrowałęm się na tej stronce ponieważ, chciałbym abyście mi pomogli. Zrobiłem w configu essentials tam gdzie jest allow-cos tam ze no ze z false na true, zeby gracze jak wchodza to nie bylo widac (nick) joinded the server i quit czy cos takiego i zapisalem to zrobilem essentials reload na serwerze i mi znikło screenshot na dole. Czekam na jak najszbysze odpowiedzi! co mam zrobic.

bandicam 2018-11-05 21-09-01-067.jpg

Opublikowano

Ja na twoim miejscu (jeśli nie wprowadzałeś innych zmian w plikach) to zainstalowałbym od nowa plugin i wprowadził zmiany takie jakie chciałeś, ale z ostrożnością, by nie usunąć plików.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

Resetowałeś serwer??? Jak tak i nadal nie działa to usuń plugin (plik .jar) powinno pomóc, jeśli się tak nie stanie to zobaczę co da się robić :D

Opublikowano

Już nie piszcie odpowiedzie odinstalowalem i wgralem spowrotem essentials i od nowa rangi zrobilem ale na /pex group mialem, bo permissionsex nie usunalem ;>

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z usuwaniem pliku konfiguracyjnego po przeładowaniu serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...