Skocz do zawartości

Problem z usuwaniem pliku konfiguracyjnego po przeładowaniu serwera


DJ_Misiu99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! niedawno zarejestrowałęm się na tej stronce ponieważ, chciałbym abyście mi pomogli. Zrobiłem w configu essentials tam gdzie jest allow-cos tam ze no ze z false na true, zeby gracze jak wchodza to nie bylo widac (nick) joinded the server i quit czy cos takiego i zapisalem to zrobilem essentials reload na serwerze i mi znikło screenshot na dole. Czekam na jak najszbysze odpowiedzi! co mam zrobic.

bandicam 2018-11-05 21-09-01-067.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja na twoim miejscu (jeśli nie wprowadzałeś innych zmian w plikach) to zainstalowałbym od nowa plugin i wprowadził zmiany takie jakie chciałeś, ale z ostrożnością, by nie usunąć plików.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z usuwaniem pliku konfiguracyjnego po przeładowaniu serwera

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający forum Problem z usuwaniem pliku konfiguracyjnego po przeładowaniu serwera   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...