Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję ciekawy projekt

Gość マルセル

Rekomendowane odpowiedzi

Gość マルセル
Opublikowano

Dobry dzień,

Mam do zaoferowania możliwość kolokacji ciekawego projektu na swojej maszynie. Do dyspozycji oddaję do 14GB RAM i 4 rdzenie Xeona. Do tego 2TB spięte w RAID, bodajże 1.

Warunki są proste:

> Projekt musi być ciekawy.

> Stabilny

> Gotowy

Czego oczekuję w zamian?

Jedynie 50% zysków z serwera. Moja maszyna stoi od jakiegoś czasu pusta i szkoda aby się marnowała, jednak muszę jakoś zwrócić sobie część jej kosztów.

Nie oferuję dostępu do FTP. Sam wgram pliki i uruchomię serwer. Z racji mojej pracy, jestem dostępny na ogół przez cały dzień i wszelkie poprawki jestem w stanie wgrywać. Pomyślę nad wgraniem panelu aby można było chociaż zrestartować serwer. Albo samemu taki stworzę. Nie chcę dawać zdalnego dostępu do maszyny z uwagi na bezpieczeństwo.

Pozdrawiam!

Propozycję można pisać na PW lub dodać mnie na discordzie -> マルセル#0903

Jeżeli nie odpisuję na discordzie, a nie są to godziny nocne to znaczny że coś się popsuło i napisz na PW.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zasponsoruję ciekawy projekt
Gość マルセル
Opublikowano
18 godzin temu, TheMajster napisał:

Masz maszynę a nie wiesz, że możesz stworzyć osobne konto ftp? Z ograniczonym dostępem.

Na obecne wypociny nie polecam.

Z góry skreślam na taką możliwość ze względu na priorytet serwera dla mnie. Oferuję serwer + ręczny upload plików. Nie udostępnię nikomu dostępu do serwera na którym leży większość mojej infrastruktury. Oczywiście, że umiem uruchomić osobny serwer FTP. To nie jest dla mnie żadnym problemem. Na podstawie mojej wiedzy, wiem co jest dobre dla mojego serwera. Rozumiem twoje podejście. Serwer jest duży, a pewna jego część się marnuje to chcę się nim podzielić za pół darmo. Jednakże jeżeli masz polecać bądź też nie to proszę abyś najpierw był moim użytkownikiem, a nie oceniał na podstawie skrawka tekstu. Nie możesz polecić jak i nie polecić czegoś z czym styczności nie miałeś.

Pozdrawiam cieplutko.

Gość マルセル
Opublikowano
1 godzinę temu, Zielu99 napisał:

Projekt musi być cały gotowy wszystko dokładnie opisane? A ekipe też trzeba już mieć? 

No tak byłoby najlepiej. Pisz na discordzie to można pomyśleć.

Opublikowano

Zawsze chciałem zrobić survival z modami oparty głównie na thaumcraft customnpc i lycanitemobs. To nie jest jakiś bardzo ciekawy projekt ale takich w polsce raczej deficyt. W ogóle thaumcrafta to już straszny deficyt

Gość マルセル
Opublikowano
13 godzin temu, Zielu99 napisał:

Zawsze chciałem zrobić survival z modami oparty głównie na thaumcraft customnpc i lycanitemobs. To nie jest jakiś bardzo ciekawy projekt ale takich w polsce raczej deficyt. W ogóle thaumcrafta to już straszny deficyt

Pisz na discordzie. :222_hear_no_evil:

• Vindow zmienił(a) tytuł na Zasponsoruję ciekawy projekt
  • 3 tygodnie później...
Gość マルセル
Opublikowano
Dnia 19.12.2018 o 23:49, BlackRode napisał:

Nie polecam :>

A ktoś ty? :4_joy:

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...