Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8][RPG] Solarix

xN0MANDx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bKpsjGD.jpg

IP: E-Craft.PL

Data otwarcia: 3 listopada (sobota) 16:00

Notatka: Przepraszam za brzydką prezentację, ale nie mam daru artystycznego, mimo iż starałem się jak mogłem i tak słabo mi wyszło. Chciałem zrobić prezentację 3x dłuższą, ale kto wtedy by to czytał, więc nie chciałem was męczyć wszelkimi szczegółami. Żeby ocenić solarix trzeba na nim pograć trochę. W trakcie gry co chwilę pojawia się przed nami setki nowych możliwości. Serwer cechują cudowne budowle oraz wykonanie techniczne. Jest to jeden z najbardziej klimatycznych serwerów jakie istnieją.

Na koniec podziękowania dla beta testerów oraz ich miłe słowa jak np: "Najlepszy serwer RPG", "niesamowite" itp. Doceniamy waszą pomoc w trakcie poszukiwania błędów w trakcie otwartej BETY

Zapraszamy wszystkich na otwarcie serwera (data premiery powyżej).

Czekamy na was!

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.8][RPG] Solarix
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak powiedziałeś, grafika słaba, ale serwer wygląda ekstra na shaderach. Spróbujcie na nowej edycji zrobić wyższą wersję serwera, bo jak dla mnie to jest ona trochę stara. Fajnie wszystko wygląda. Widać, że się staracie :)

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
Dnia 10.11.2018 o 15:24, Yadomi napisał:

Tak jak powiedziałeś, grafika słaba, ale serwer wygląda ekstra na shaderach. Spróbujcie na nowej edycji zrobić wyższą wersję serwera, bo jak dla mnie to jest ona trochę stara. Fajnie wszystko wygląda. Widać, że się staracie :)

Pracujemy nad tym. :) (Nie nad nową edycją ale ulepszeniem takowym)

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...