Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja na stanowisko helpera na dużym serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Wraz z dniem dzisiejszym mam zaszczyt otworzyć rekrutację na stanowisko helpera, na serwerze Minecraft non-premium. Serwer prowadzony jest na wersji 1.7-1.8, a codziennie utrzymuje się na nim 200-300 osób. Wymagania:

- Dość obszerna znajomość Minecrafta (znana większość podstawowych komend helpera). Wymagamy wieku 15+, oraz umiejętności poprawnego wypowiadania się, interpunkcji oraz ortografii na poziomie. Poza tym oczekujemy wysokiej kultury osobistej, jak i umiejętności sprawdzania graczy (wiadomo - killaura/macro/autoclicker/popularne cheaty) na serwerze MegaDrop. Do tego wymagamy, żeby osoba składająca podanie posiadała sprawny mikrofon, słuchawki + sprzęt komputerowy.

Jeśli wydaje Ci się, że spełniasz wszystkie wymogi i chcesz dołączyć do naszej ekipy zgłoś się na mojej forumowej skrzynce. Oczekuję ładnego, przekonującego podania. (liczę, że osoba składająca podanie rozpisze się, bo nie przyjmujemy byle kogo)  

Nie stosujcie żadnego wzoru, bo osoby ułatwiając sobie tak pracę od razu odpadają.

Opublikowano

Nie polecam, Spoks jak i reszta administracji ma wywalone, na każdej edycji spawn z neta, puste sloty (w menu serwerów i na TAB'ie pokazuje ponad 300 osób a w rzeczywistości nie ma nawet 100). Duży chaos i 0  nowości.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
14 godzin temu, Gigoss07 napisał:

Nie polecam, Spoks jak i reszta administracji ma wywalone, na każdej edycji spawn z neta, puste sloty (w menu serwerów i na TAB'ie pokazuje ponad 300 osób a w rzeczywistości nie ma nawet 100). Duży chaos i 0  nowości.

przypominam, ze w administracji byles na serwerze przeszlo 5 miesiecy temu, kiedy to Ty miales wyjebane, dlatego tez musielismy Cie zdegradowac. na serwerze co każdą, jedną edycję pojawia się coś nowego, tak samo zaczynamy robic wiecej eventow i bardziej angazowac graczy w zycie serwera (aktualnie pracujemy nad serwerowym discordem, zeby bardziej zintegrowac graczy i administrację). i nie, nie mamy spawnow z internetu, spawny dostarcza nam maps4you, ktore TYLKO sprzedaje mapy pod serwery (a na puste sloty nie masz zadnego dowodu, na tabie jest tyle graczy ile pokazuje licznik).

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

aktualne?

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 4.5.2019 o 20:05, Micek16 napisał:

tez bylem tam helperem i same pusty sloty xd sam zrezygnowałem :) 

Jedyne co narazie jest puste, to wasze posty które nie posiadaja żadnego dowodu, nastepnym zrób screena lub nagraj wycinek i wrzuć.

1.png

Opublikowano
Dnia 9.05.2019 o 22:23, Catha napisał:

Jedyne co narazie jest puste, to wasze posty które nie posiadaja żadnego dowodu, nastepnym zrób screena lub nagraj wycinek i wrzuć.

Chcesz dowód, tak? Już myślałem, że skoro złożyłem podanie, to tego nie opublikuję, ale cóż, zdenerwowałem się.

https://imgur.com/a/nBSPeJG

Pan MrSpoks ewidentnie oszukuje swoich graczy niepoprawną sumą wszystkich graczy (na tabie).

Opublikowano

Przenoszę do archiwum na prośbę użytkownika.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...