Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co moge zrobić w tej sytuacji

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jestem na kursach i jutro jest ostatni dzień popraw łysy cwel nie oddał ocen także nw czy musze sie uczyć czy nie ale raczej [CENZURA] dostane pizde.I tera takie pyt czy jak dostane jedynke i w ten sam dzien da oceny to musze poprawaić czy nie i  nie musze dostać pizdy? 

Jakieś prawa ucznia coś ktoś

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to ma się 14 dni od poznania oceny na jej poprawę. Poza tym nikt Cię nie zmusi do poprawy oceny, przecież to jest tylko i wyłącznie w Twoim interesie xD

Opublikowano
1 minutę temu, Marchwj napisał:

Z tego co pamiętam to ma się 14 dni od poznania oceny na jej poprawę. Poza tym nikt Cię nie zmusi do poprawy oceny, przecież to jest tylko i wyłącznie w Twoim interesie xD

Pytam czy nie naruszył praw ucznia czy coś

giphy.gif

Opublikowano

Jedyne prawo jakie masz to prawo do nauki.

Kolega zwrócił już uwagę że to twój problem i w twoim interesie co zrobisz a nie nauczyciela.  O poprawieniu ocen ma pamiętać uczeń. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Haha, czy ten łysy Pan nie jest przypadkiem nauczycielem Podstaw Obróbki Ręcznej i Maszynowej Drewna oraz BHP w Zespole Szkół Drzewnych w Bydgoszczy? Patrząc na ostatnio dodany przez Ciebie temat dot. tematyki pił, raczej trafiłem w dziesiątkę. ^^ Nie powtarzając odpowiedzi kolegów wyżej, powiem tylko, że u niego ostatni egzamin i wszelkie poprawy przeważnie są pod koniec kursów, lubi trzymać w niepewności i wymuszać na kimś naukę, więc skoro nie powiedział wam jeszcze ocen, zrobił to umyślnie, żebyście się jeszcze te kilka dni pouczyli. Jeśli nie zaliczyłeś egzaminu to możesz go poprawić jeszcze w ostatni dzień. Jeśli Ci się nie uda, będziesz musiał przyjechać za parę dni, kiedy zacznie się kolejny kurs. Generalnie jeśli byłeś wobec niego w porządku to i on spojrzy bardziej łagodniej, jeśli wyzywałeś go tak jak teraz to nie licz na to, że Ci odpuści.

Opublikowano
Dnia 25.10.2018 o 12:29, Rayzer. napisał:

Haha, czy ten łysy Pan nie jest przypadkiem nauczycielem Podstaw Obróbki Ręcznej i Maszynowej Drewna oraz BHP w Zespole Szkół Drzewnych w Bydgoszczy? Patrząc na ostatnio dodany przez Ciebie temat dot. tematyki pił, raczej trafiłem w dziesiątkę. ^^ Nie powtarzając odpowiedzi kolegów wyżej, powiem tylko, że u niego ostatni egzamin i wszelkie poprawy przeważnie są pod koniec kursów, lubi trzymać w niepewności i wymuszać na kimś naukę, więc skoro nie powiedział wam jeszcze ocen, zrobił to umyślnie, żebyście się jeszcze te kilka dni pouczyli. Jeśli nie zaliczyłeś egzaminu to możesz go poprawić jeszcze w ostatni dzień. Jeśli Ci się nie uda, będziesz musiał przyjechać za parę dni, kiedy zacznie się kolejny kurs. Generalnie jeśli byłeś wobec niego w porządku to i on spojrzy bardziej łagodniej, jeśli wyzywałeś go tak jak teraz to nie licz na to, że Ci odpuści.

Też tam się uczyłeś ? :D Zdałem u tej łysej kurwy.

Temat do zamknięcia 

giphy.gif

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...