Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TAOCC.PL - AUTORSKI | PUBLICZNY | BEZPIECZNY

Sasanekk_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GnqnPZz.png

Szukasz dobrego i solidnego serwera TeamSpeak3?

Grasz z przyjaciółmi a nie możesz dobrze i szybko się z nimi porozumieć?

Potrzebujesz własnego kanału dla gildii? Poszukujesz spokojnego miejsca do rozmów?

Denerwują Cię już lagi, cięcia w rozmowie na obecnym serwerze z którego korzystasz?

Dobrze trafiłeś\aś.

Zapraszamy na serwer: Taocc.pl

Co oferujemy:

- solidny hosting (niskie pingi, brak lagów, ochrona AntyDDoS),

- oryginalna licencja na 512 slotów(na serwerze ustawiliśmy 128),

- interaktywny baner z możliwością konfiguracji,

- możliwość nadawania rang przez stronę internetową,

- uprzejma i pomocna administracja,

- gwarantowana miła atmosfera,

- darmowe kanały dla każdego,

- dobrze skonfigurowane przydatne boty automatyzujące serwer.

Jesteśmy otwarci na propozycje, również te dotyczące współpracy.

Dopiero zaczynamy naszą działalność więc proszę o różne uwagi bądź istotne informacje.

Liczę, że nie spotkamy się z negatywnymi opiniami od konkurencji, bo uważam to za żałosne zachowanie.

Aktualnie posiadamy 128 slotów.

NjHbyKJ.png

IP: Taocc.pl

TeamSpeak tworzony z pasji.

• Sasanekk_ zmienił(a) tytuł na TAOCC.PL - AUTORSKI | PUBLICZNY | BEZPIECZNY
Opublikowano

Serwera nie można polecić.

Brak jakichkolwiek zabezpieczeń oraz dzieci w administracji, przeszukałem również forum i znalazłem ten temat: https://www.mpcforum.pl/topic/1648772-taoccpl-publiczny-serwer/

Został zamknięty, chyba z powodu iż właściciel nie może znieść prawdy na klatę.

I jeszcze ogółem: "dobrze skonfigurowane przydatne boty automatyzujące serwer."? Jak to można zrozumieć? Może nauczcie się poprawnie składać zdania?

"Liczę, że nie spotkamy się z negatywnymi opiniami od konkurencji, bo uważam to za żałosne zachowanie."? Nie żałosne, tylko jest to opinia na temat serwera.

Bardzo nie podobają mi się ikonki (Z tego co widziałem na dwóch innych forach są dodane i nadal dostępne do pobrania oraz w bazie ikonek) oraz brzydki układ i ogółem styl kanałów.

Opublikowano
Dnia 25.10.2018 o 18:11, Dave. napisał:

Serwera nie można polecić.

Brak jakichkolwiek zabezpieczeń oraz dzieci w administracji, przeszukałem również forum i znalazłem ten temat: https://www.mpcforum.pl/topic/1648772-taoccpl-publiczny-serwer/

Został zamknięty, chyba z powodu iż właściciel nie może znieść prawdy na klatę.

I jeszcze ogółem: "dobrze skonfigurowane przydatne boty automatyzujące serwer."? Jak to można zrozumieć? Może nauczcie się poprawnie składać zdania?

"Liczę, że nie spotkamy się z negatywnymi opiniami od konkurencji, bo uważam to za żałosne zachowanie."? Nie żałosne, tylko jest to opinia na temat serwera.

Bardzo nie podobają mi się ikonki (Z tego co widziałem na dwóch innych forach są dodane i nadal dostępne do pobrania oraz w bazie ikonek) oraz brzydki układ i ogółem styl kanałów.

1. Posiadamy firewalla oraz system antyddos.

2. Dzieci z administracji? Po pierwsze nigdy nie mieliśmy okazji rozmawiać co pozwala mi stwierdzić po tym, że zobaczyłeś ile wynosi mój wiek(15) i po tym stwierdzasz jakie jest moje zachowanie. Hmm ciekawe :x.
3. Post został zamknięty ze względu niesłusznych oskarżeń(ciekawe dlaczego są one identycznie sformułowane :v) na co mamy dowody.

4. Nie jest to zdanie kolego, lecz równoważnik zdania, dlatego też nie posiada orzeczenia.

5. Naprawdę uważasz, że wzajemne podkładanie sobie pod nogi kłód jest normalną opinią na temat serwera?
6. Proszę o podesłanie ikonek (nie wymagam pliku .psd, bo oboje wiemy, że go nie znajdziesz), post ma siedzieć chociaż jeden miesiąc na tych dwóch rzekomych forach.

NjHbyKJ.png

IP: Taocc.pl

TeamSpeak tworzony z pasji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...