Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TAOCC.PL - Publiczny serwer

Sasanekk_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L9izkbk.png

Szukasz dobrego i solidnego serwera TeamSpeak3?

Grasz z przyjaciółmi a nie możesz dobrze i szybko się z nimi porozumieć?

Potrzebujesz własnego kanału dla gildii? Poszukujesz spokojnego miejsca do rozmów?

Denerwują Cię już lagi, cięcia w rozmowie na obecnym serwerze z którego korzystasz?

Dobrze trafiłeś\aś.

Zapraszamy na serwer: Taocc.pl

Co oferujemy:

- solidny POLSKI hosting (niskie pingi, brak lagów, pełna ochrona antyDDoS),

- oryginalna licencja na 128 slotów,

- uprzejma i pomocna administracja,

- gwarantowana miła atmosfera,

- darmowe kanały dla każdego,

- dobrze skonfigurowane przydatne boty automatyzujące serwer,

- brak IPlogger'ów.

Jesteśmy otwarci na propozycje, również te dotyczące współpracy.

U nas masz tez możliwość zagrania w niektóre gry również z Administracją.

Dopiero zaczynamy naszą działalność więc proszę o różne uwagi bądź istotne informacje.

Liczę, że nie spotkamy się z negatywnymi opiniami od konkurencji, bo uważam to za żałosne zachowanie.

Aktualnie posiadamy 128 slotów.

6q0hl5X.png

projekt baner reklamowy.png

logo taocc.png

NjHbyKJ.png

IP: Taocc.pl

TeamSpeak tworzony z pasji.

Opublikowano

Nie polecam serwera jak i samych właścicieli, zwykłe rozwydrzone dzieci.

Ikonki pomieszane i już przejedzone :)

Styl oraz układ kanałów również brzydki i nie pasujący do siebie, wszystko różne i się to brzydko zlewa.

Neonowy banner.. Te bannery całkiem nie pasują do serwerów TeamSpeak, strona także to gotowy Template z internetu, nawet autora szablonu usunęliście który jest na licencji.

Darmowy bot, który jest niestabilny :)

Maszyna na OVH (Najtańszy pakiet) to nie jest zbyt dobre rozwiązanie :) Sami powinniście wiedzieć dlaczego, ludzi dropa co 5 sekund jak przechodzi flood poprzez Storm.

Nie polecam do przesiadywania na tym serwerze.

Opublikowano
Dnia 7.10.2018 o 21:15, Smialkowski napisał:

Nie polecam serwera jak i samych właścicieli, zwykłe rozwydrzone dzieci.

Ikonki pomieszane i już przejedzone :)

Styl oraz układ kanałów również brzydki i nie pasujący do siebie, wszystko różne i się to brzydko zlewa.

Neonowy banner.. Te bannery całkiem nie pasują do serwerów TeamSpeak, strona także to gotowy Template z internetu, nawet autora szablonu usunęliście który jest na licencji.

Darmowy bot, który jest niestabilny :)

Maszyna na OVH (Najtańszy pakiet) to nie jest zbyt dobre rozwiązanie :) Sami powinniście wiedzieć dlaczego, ludzi dropa co 5 sekund jak przechodzi flood poprzez Storm.

Nie polecam do przesiadywania na tym serwerze.

Rozwydrzone dzieci? Ani razu nie rozmawialiśmy więc jestem ciekawy po czym to stwierdzasz :)

Przejedzone ikonki, które sam robiłem?

Styl. Powiem tak, każdy ma swoje zdanie, to samo tyczy sie baneru.

Kolejna z palca wyssana bajka czyli niestabilny bot, powiedz mi, z jakiej racji piszesz, że jest niestabilny skoro mamy przerobioną wersję robioną z supportem sbota a nie czysta public wersja.

Ludzi dropa co 5 sek.? Ani razu się to nie zdarzyło, zabezpieczień jest w miare sporo więc nie sądzę, aby było to możliwe przy mało ogarnietym ataku :).

Tyle w temacie.

+czy ty panie Tezy własnie sie przyznales, ze probowales nam wywalic serwer poprzez storma?

NjHbyKJ.png

Opublikowano
3 godziny temu, Sasanekk_ napisał:

Rozwydrzone dzieci? Ani razu nie rozmawialiśmy więc jestem ciekawy po czym to stwierdzasz :)

Przejedzone ikonki, które sam robiłem?

Styl. Powiem tak, każdy ma swoje zdanie, to samo tyczy sie baneru.

Kolejna z palca wyssana bajka czyli niestabilny bot, powiedz mi, z jakiej racji piszesz, że jest niestabilny skoro mamy przerobioną wersję robioną z supportem sbota a nie czysta public wersja.

Ludzi dropa co 5 sek.? Ani razu się to nie zdarzyło, zabezpieczień jest w miare sporo więc nie sądzę, aby było to możliwe przy mało ogarnietym ataku :).

Tyle w temacie.

+czy ty panie Tezy własnie sie przyznales, ze probowales nam wywalic serwer poprzez storma?

xD Przejedzone które są na zagranicznym forum, pięknie pięknie 15-latku ;)

Zdarzyło i to parę razy, gdy z prywatnych dropało co chwile, jak skakały pakiety na serwerze :)

Przerobioną wersję SBOTa? Tego gówna od Demona? Powodzenia, błędy w kodach i pewna jedna fajna luka do wykorzystania, idealnie pod was, osoby które nie umieją nic, na TSFo*** to pytanie za pytaniem od twojego współwłaściciela leci :)

Nie przyznałem i żaden "Tezy" ;) Mówisz z całkiem inną osobą, także zachowaj trochę rozumu.

Opublikowano
5 minut temu, Smialkowski napisał:

xD Przejedzone które są na zagranicznym forum, pięknie pięknie 15-latku ;)

Zdarzyło i to parę razy, gdy z prywatnych dropało co chwile, jak skakały pakiety na serwerze :)

Przerobioną wersję SBOTa? Tego gówna od Demona? Powodzenia, błędy w kodach i pewna jedna fajna luka do wykorzystania, idealnie pod was, osoby które nie umieją nic, na TSFo*** to pytanie za pytaniem od twojego współwłaściciela leci :)

Nie przyznałem i żaden "Tezy" ;) Mówisz z całkiem inną osobą, także zachowaj trochę rozumu.

Rozśmieszyłeś mnie teraz. Podeślij mi post na tym forum, ja za to mogę podesłać plik ikonek w formacie .psd :)

Udowodnij w, którym momencie dropało ludzi z serwera, bo trochę to śmieszne co piszesz.

Tak, przerobioną. Siedzieliśmy razem 8godzin i naprawialiśmy to coś do stanu kiedy sbot w naszej wersji jest lepszy od wszystkich innych darmowych botów.

Żaden Tezy? Ciekawe skąd znasz dokładne dane kim jest współwłaściciel. Może podasz swój nick na ts to zaraz sprawdzimy czy wchodziłeś z innego UID jak głównego permamentnie zbanowanego.

NjHbyKJ.png

Opublikowano
6 minut temu, Sasanekk_ napisał:

Rozśmieszyłeś mnie teraz. Podeślij mi post na tym forum, ja za to mogę podesłać plik ikonek w formacie .psd :)

Udowodnij w, którym momencie dropało ludzi z serwera, bo trochę to śmieszne co piszesz.

Tak, przerobioną. Siedzieliśmy razem 8godzin i naprawialiśmy to coś do stanu kiedy sbot w naszej wersji jest lepszy od wszystkich innych darmowych botów.

Żaden Tezy? Ciekawe skąd znasz dokładne dane kim jest współwłaściciel. Może podasz swój nick na ts to zaraz sprawdzimy czy wchodziłeś z innego UID jak głównego permamentnie zbanowanego.

XD, śmieszny jesteś na prawdę, mam Ci udowadniać że nie jestem jakąś osobą, no weź się jebnij w tę pustą głowę ;)

Lepszy od darmowych, wątpię. Prywatne wersje dwóch botów darmowych są stabilniejsze oraz bardziej zabezpieczone niż płatne razem wzięte i wasze darmowe gówno.

Spoko, jutro Ci mogę udowodnić, wejdę z jedną osobą oczywiście ;) Tylko nie banujcie od razu bo się przestraszycie :)

Jak to się mówi, kto szuka, nie błądzi ;) W każdej chwili mogę wrzucić ikonki tutaj i na inne fora, żaden problem, kradniecie także ;)

Edit: Gdzie ja podałem dane współwłaściciela XD, byłem na TS u was i śledzę drugie forum. Takie same nicki, także to nie przypadek :) A Ciebie znam na wylot :)

Opublikowano
3 minuty temu, Smialkowski napisał:

XD, śmieszny jesteś na prawdę, mam Ci udowadniać że nie jestem jakąś osobą, no weź się jebnij w tę pustą głowę ;)

Lepszy od darmowych, wątpię. Prywatne wersje dwóch botów darmowych są stabilniejsze oraz bardziej zabezpieczone niż płatne razem wzięte i wasze darmowe gówno.

Spoko, jutro Ci mogę udowodnić, wejdę z jedną osobą oczywiście ;) Tylko nie banujcie od razu bo się przestraszycie :)

Jak to się mówi, kto szuka, nie błądzi ;) W każdej chwili mogę wrzucić ikonki tutaj i na inne fora, żaden problem, kradniecie także ;)

Edit: Gdzie ja podałem dane współwłaściciela XD, byłem na TS u was i śledzę drugie forum. Takie same nicki, także to nie przypadek :) A Ciebie znam na wylot :)

Z góry powinieneś polecieć za to w jaki sposób się do mnie zwracasz, nie jesteśmy znajomymi i raczej nie zostaniemy.

Podaj nick na jakim byłeś wcześniej to sprawdzimy czy faktycznie kiedykolwiek wszedłeś.

Mówisz, że znasz mnie na wylot, a nawet byś nie poznał mojego głosu, ponieważ nigdy nie rozmawialiśmy :)

A i oczywiście czekam z niecierpliwością na te rzekome ikonki z zagranicznego forum ^^

NjHbyKJ.png

• Sasanekk_ zmienił(a) tytuł na TAOCC.PL - Publiczny serwer
Opublikowano

Mam nadzieję, iż żadna osoba która znajdzie się na tym poście nie będzie sugerować się tymi bzdurami, których autor nie potrafi nawet poprzeć argumentacją.

NjHbyKJ.png

Opublikowano
Dnia 6.10.2018 o 17:38, Sasanekk_ napisał:

oryginalna licencja na 64 slot

Gdzie masz niby te 64 sloty? Z tego co widzę na serwerze jest 32 sloty + 8 chyba zabierają ci same instancje, z tego co pamiętam jak wczoraj wchodziłem

Każdy ma swoją wizję do tworzenia TS'a, dla jednego to się podoba dla drugiego nie. Aż tak źle te kanały nie wyglądają.

Maszyna na OVH (Najtańszy pakiet)

Kolega, który założył serwer chyba zajmuje się tym pierwszy raz więc taki pakiet w zupełności wystarczy mu. Jak będzie chciał większy serwer itd. wystarczy zmienić obecny VPS na inny.

Opublikowano
6 minut temu, Fragusiek! napisał:

Gdzie masz niby te 64 sloty? Z tego co widzę na serwerze jest 32 sloty + 8 chyba zabierają ci same instancje, z tego co pamiętam jak wczoraj wchodziłem

Nie mamy pojęcia czemu npl'ka sie nam wysypuje, próbujemy to ogarnąć.

NjHbyKJ.png

Opublikowano
Dnia 10.10.2018 o 19:47, Sasanekk_ napisał:

Mam nadzieję, iż żadna osoba która znajdzie się na tym poście nie będzie sugerować się tymi bzdurami, których autor nie potrafi nawet poprzeć argumentacją.

xD J*błem teraz.

16 godzin temu, Fragusiek! napisał:

Każdy ma swoją wizję do tworzenia TS'a, dla jednego to się podoba dla drugiego nie. Aż tak źle te kanały nie wyglądają.

Kolega, który założył serwer chyba zajmuje się tym pierwszy raz więc taki pakiet w zupełności wystarczy mu. Jak będzie chciał większy serwer itd. wystarczy zmienić obecny VPS na inny.

Każdy ma swoją wizję ale każdy również wymaga :) Najebane zbędnych kanałów.

Oraz zmienić VPS na inny? Jak ich nie stać nawet na płatnego bota to co dopiero mówić o lepszym VPSie.

16 godzin temu, Sasanekk_ napisał:

Nie mamy pojęcia czemu npl'ka sie nam wysypuje, próbujemy to ogarnąć.

A tacy wielcy technicy i znawcy, a tak naprawdę zwykłe gówna i szaraki.

A tutaj zostawię tylko to: https://www.mpcforum.pl/topic/1648930-ikony-dawna-paczka-ikonek/?do=getNewComment

Wleciał również na parę innych for oraz stron.

Opublikowano
2 godziny temu, Smialkowski napisał:

Jak ich nie stać nawet na płatnego bota

To że ktoś korzysta z darmowego bota to coś złego? Po co zostały stworzone aby ludzie z nich korzystali, co w tym złego.. - Ten twój argument nic nie wprowadza tylko hejt z twojej strony.. Idź lepiej do piaskownicy wróć.

A tacy wielcy technicy i znawcy, a tak naprawdę zwykłe gówna i szaraki.

Przyszedłeś tu dać opinie czy hejtować innych? 

I już kolejna rzecz ikonki, które zostały UDOSTĘPNIONE DO UŻYTKU i ty masz spiny.. Japierdole człowieku zajmij się życiem prywatnym jeżeli je masz.. 

Chłopaki (może i dziewczyna tam jakaś jest) dopiero pewnie zaczynają z zabawą w serwery TeamSpeak 3 nie opłaca się na początku inwestować w nie wiadomo jakie maszyny, które zdołają utrzymać 1024 sloty i od razu je kupić.. Wszystko powoli musi chodzić. 

Ikonki no cóż na razie swoich nie mają bo rozpoczynają swoją działalność potem pewnie to zostanie zmienione i będą mieli własne ikonki.. 

Opublikowano

Hmm ciekawe, że wstawiłeś tą paczek ikon w czwartek, a na naszym serwerze były już w niedziele. Cytując twojego posta „Udostępniam, ponieważ pewna osoba sobie je chamsko przywłaszczyła” chamsko przywłaszcza mówisz? Masz może chociaż plik .psd czy pobrałeś sobie ikony z naszego serwera i teraz mówisz, że Ci je ukradliśmy?

IP : Taocc.pl & 51.38.135.8

b_350_20_ED6BBE_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Jezeli to mozlwie prosze o zamkniecie posta bo kolega tezy fajna antyreklame zrobil

NjHbyKJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...