Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura o niskim skoku do gierek i pisania

n0.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić klawiaturę do gierek , mam na oku RAZER DEATHSTALKER , u kupiłem mechanika gra mi sie niewygodnie dlatego że grałem kilka lat na laptopach i przyzwyczaiłem się do tamtejszych klawiatur o niskim skoku i chcę kupić własnie coś w ten desen , szukam jeszcze innych propozycji o tak niskim skoku jak deathstalker 

Opublikowano
2 godziny temu, n0.! napisał:

Witam chciałbym kupić klawiaturę do gierek , mam na oku RAZER DEATHSTALKER , u kupiłem mechanika gra mi sie niewygodnie dlatego że grałem kilka lat na laptopach i przyzwyczaiłem się do tamtejszych klawiatur o niskim skoku i chcę kupić własnie coś w ten desen , szukam jeszcze innych propozycji o tak niskim skoku jak deathstalker 

Tak do 100 zł poleciłbym dwie: Logitech K280E oraz A4Tech KV-300H. A ogólnie radziłbym się jednak przystosować do standardowych klawiatur, ponieważ tam wybór jest o wiele większy.

1.gif

Opublikowano
31 minut temu, Blaidd. napisał:

Tak do 100 zł poleciłbym dwie: Logitech K280E oraz A4Tech KV-300H. A ogólnie radziłbym się jednak przystosować do standardowych klawiatur, ponieważ tam wybór jest o wiele większy.

już miesiąc gram na mechaniku i nadal coś nie tak , gdy wczoraj siadłem na niski skok to poprostu różnica nie do opisiania. Obecnie zamówiłem wlasnie a4techa a za 2 miesiace może wleci ten deathstalker lub będę próbował nadal na mechaniku i zobaczę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...