Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dawne serwery

AnichilatoRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy ktoś pamięta ale jeden z pierwszych serverów "hard" to był Vipmt2, kozacki server a z tych easy to newlongu... boże jakie czasy to były ? AnimeMT2, Triadica, Helium, Thespia... :< . Wierze w to że powstanie jeszcze taki serwer na którym będzie mnóstwo ludzi przez chociaz rok, taki medium bez tych ku*** zmyślnych ulepszaczy i tej alchemii ktorej nie lubie.

Edytowane przez edosia

P4hS6w.png

Opublikowano
4 minuty temu, edosia napisał:

Nie wiem czy ktoś pamięta ale jeden z pierwszych serverów "hard" to był Vipmt2, kozacki server a z tych easy to newlongu... boże jakie czasy to były ? AnimeMT2, Triadica, Helium, Thespia... :< . Wierze w to że powstanie jeszcze taki serwer na którym będzie mnóstwo ludzi przez chociaz rok, taki medium bez tych ku*** zmyślnych ulepszaczy i tej alchemii ktorej nie lubie.

Takiego serwera nie będzie ? 

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.08.2019 o 19:38, edosia napisał:

Wierze w to że powstanie jeszcze taki serwer na którym będzie mnóstwo ludzi przez chociaz rok, taki medium bez tych ku*** zmyślnych ulepszaczy i tej alchemii ktorej nie lubie.

To źle wierzysz, to się nie uda.

• 2 miesiące temu...
Specjalista
Opublikowano

Yitian2 to wiadomo. Co wam się najbardziej podobało w starych serwerach?

giphy.gif

Opublikowano

Belenus i Noxia, czy chcielibyście taki serwer jakim był stary dobry Belek + kilka  dungeonów i questów? Jestem z byłej administracji pliki nadal w posiadaniu, zastanawiam się czy chcielibyście zagrać :)

Opublikowano

Co jakiś czas wchodzę na forum, bo mam również nadzieje na serwer z grą w starym dobrym stylu, jak najbardziej jestem ZA zrobieniem takiego, a na dzień dzisiejszy jest coś godnego polecenia ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsze wspomnienia to z Metin5 oraz Belenusem ❤️

Szkoda, że ich już nie ma 😕

call of duty zombies GIF by Omaze

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 13.02.2020 o 22:41, pitipatryk napisał:

mexiliamt2 😄

Kozak serwer był, również dobrze wspominam. Poza tym elite,xenox,diamond, stary glador

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Skyr napisał:

Pandora, z kolei Dragon i Elite to były jak dla mnie podróby Pandory. 

Co do elite nie wypowiem się, bo zbyt mało pamiętam. Dragon z tego co wiem był nie tyle podróbą co serwerem z takim samym zamysłem (czytaj klasowe 6/7, podobny system ulepszeń etc), tylko że utrudniony (mniejsza ilość yang, trudniejszy exp). No chyba że mnie informator oszukał to wtedy rip ;/

żenada1 — kopia.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...