Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dawne serwery

AnichilatoRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gadacie o jakichś no-name'owych serwerach a nikt nie wspomniał o chinolach które królowały jak metin w polsce raczkował ;'(

Serwery typu longju czy csyt na których wbijało się po raz pierwszy swoje 60-70-80 lvle w tej grze, gdzie masturbowałeś się jak założyłeś stalke/śmiercionośny pierwszy raz. 

Pamiętam jak chyba jakoś z 10 lat temu może i więcej, znalazłem chinola jakiegoś  po raz pierwszy, strona serwera cała po chińsku, poradniki na yt co trzeba kliknąć żeby konto założyć, męczyć się  nad tym z 10 minut bo masz 10 lat i rozumowanie kamienia, potem pobieranie 2 dni bo internet 100 kb / 512 z neostrady xD 

I ten moment kiedy wlazłeś już na serwer, w sumie nic nie widać bo info nt przedmiotów etc. to kwadraciki bo chińskie znaczki itd. potem zabijesz 3 dzikie psy i masz 15 lvl, i ten uśmiech na twojej twarzy bo na polskim serwerze nawet 10 lvl nie dobiłeś a grałeś 3 dni xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ErdianaMT2 to był kozak serwer polecam :) i CavalosMT2 a twórcy to PolskiMurzyn i reszta super ekipa szkoda że już ich nie ma i nie mają serwera

Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.02.2019 o 14:30, Mizutsuki napisał:

Gadacie o jakichś no-name'owych serwerach a nikt nie wspomniał o chinolach które królowały jak metin w polsce raczkował ;'(

Serwery typu longju czy csyt na których wbijało się po raz pierwszy swoje 60-70-80 lvle w tej grze, gdzie masturbowałeś się jak założyłeś stalke/śmiercionośny pierwszy raz. 

Pamiętam jak chyba jakoś z 10 lat temu może i więcej, znalazłem chinola jakiegoś  po raz pierwszy, strona serwera cała po chińsku, poradniki na yt co trzeba kliknąć żeby konto założyć, męczyć się  nad tym z 10 minut bo masz 10 lat i rozumowanie kamienia, potem pobieranie 2 dni bo internet 100 kb / 512 z neostrady xD 

I ten moment kiedy wlazłeś już na serwer, w sumie nic nie widać bo info nt przedmiotów etc. to kwadraciki bo chińskie znaczki itd. potem zabijesz 3 dzikie psy i masz 15 lvl, i ten uśmiech na twojej twarzy bo na polskim serwerze nawet 10 lvl nie dobiłeś a grałeś 3 dni xD 

O ziomek, ale zrobiłeś flash back`a...
Pamiętam jak na FyLongju się grało, i te kupowanie małży z nadzieją na chodź jedną red perłe :D

Edytowane przez Przepraszam
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 5.12.2018 o 18:31, Berthi napisał:

Mam na kompie jakieś 30 serwerów. Swoją przygode z privami zacząłem gdy wystartował Avalon... pamiętam to napięcie przy ulepszaniu hwagna...

Później był, Dragon, Elite, Glador. Co do EliteMT2 bardzo miło go wspominam ponieważ było to za czasów gdy był max lvl 125. Jeśli ktoś kojarzy gildie ZimnaWodka i sure BM - Parheli to pozdrawiam ?

Działo się troszkę. :) Pozdrawiam, dobre czasy ! :) 

Agres 

gladormt2 s2 - ON

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.03.2019 o 22:34, szafa323 napisał:

mój pierwszy to x-world, potem Creative MT2. Pandora, bardzo fajne czasy

Pamiętam starego dobrego x-world'a pozdrawiam ! ?

Ja to teraz czekam na jakiegoś nowego pl'a. Modle się, żeby serwer był permanentny a nie jakaś jemioła ? 

słaby jestem w te miecze...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Triador - najlepszy na jakim grałem, ale po miesiącu padł przed któregoś z adminów, bo wyrzucał truty w m1...

Cagroso - padł przez ilość graczy i zachowanie admina chociaż ten i tak trzymał go długo, niczego tam nie brakowało (no może działającego pierścienia zaręczynowego xD)

Longju3 - niemiecki serwer, trudno mi powiedzieć czy chodzi tutaj o serwer czy samą nostalgię, bo to mój pierwszy serwer na jakim zagrałem, ale było świetnie, graliśmy fajną ekipą i dobrze wspominam

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Xenox, DivineWorld i Glador w dawnych czasach był spoko serwerkiem.

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...