Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy w Polsce discord o charakterze roleplay - Shinobi No Mono.

Amethyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo miło mi poinformować, że pierwszy w Polsce server discord'a o charakterze roleplay jest ukończony. 

Shinobi No Mono to przedsięwzięcie, które ma na celu zbudować monstrualnie ogromną grupę ludzi interesujących się roleplay.

Jako głowa tego pomysłu mogę zapewnić was, że mamy już długi staż w świecie odgrywania ról, a nasza kreatywność i ciekawe rozwiązania na pewno was nie zawiodą.

Co prawda - pracę wykończeniowe dalej trwają, ale już teraz możesz stworzyć swoją postać i pisać jej własną historie!

Nie czekaj!

Dołącz do nas!

https://discord.gg/kvQuurx

Opublikowano

Może więcej szczegółów? Jak to przebiega etc.? 

Długi staż w świecie odgrywania ról? Może jakieś przykładowe gierki/projekty, w których uczestniczyłeś? 

Jestem wieloletnim weteranem jeżeli chodzi o RP, ale pierwsze słyszę o odgrywaniu roli na "Discordzie".. 

Opublikowano
7 godzin temu, Sztalixon napisał:

Długi staż w świecie odgrywania ról? Może jakieś przykładowe gierki/projekty, w których uczestniczyłeś? 

Jestem wieloletnim weteranem jeżeli chodzi o RP, ale pierwsze słyszę o odgrywaniu roli na "Discordzie".. 

O tym mowa - za granicą ostatnio popularne jest tworzenie RP na Discordzie. Give it a try!
A szczegóły? Znajdziesz je na discordzie przyjacielu. 

Opublikowano
22 godziny temu, Sztalixon napisał:

https://docs.google.com/document/d/1ojQlnpLsIUIHzUlzv6AU2e_7qNsaFVHqRcmQQITxhBY/edit?usp=sharing

Nasz system walki.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...