Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona do kupowania skinów do cs:go

Skoczix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zan ktoś stronkę która nie scamuje i jest najbardziej popularna na której mógłbym kupić skiny? Czy może jedynym słusznym wyborem jest rynek steam? 

Opublikowano

@SorryMate To w końcu jeśli chcę kupić jakiś nóż i chciałbym wydać jak najmniej to opskins czy rynek steam? No bo jest prowizja wszędzie to gdzie bardziej się opłaca? Chcę kupić taki nóż: 

Nóż motylkowy (★ StatTrak™) | Popiół

Przy okazji jakie są aktualnie stany broni w sensie wiem że fabrycznie nowa to najlepsze  ale nie wiem co idzie na tą bronią znaczy ja mówię inaczej, bo teraz to się nazywa prosto z fabryki, podasz/ktoś poda od prosto z fabryki do samego końca stany broni?

@SorryMate To w końcu jeśli chcę kupić jakiś nóż i chciałbym wydać jak najmniej to opskins czy rynek steam? No bo jest prowizja wszędzie to gdzie bardziej się opłaca? Chcę kupić taki nóż: 

Nóż motylkowy (★ StatTrak™) | Popiół

Przy okazji jakie są aktualnie stany broni w sensie wiem że fabrycznie nowa to najlepsze  ale nie wiem co idzie na tą bronią znaczy ja mówię inaczej, bo teraz to się nazywa prosto z fabryki, podasz/ktoś poda od prosto z fabryki do samego końca stany broni?Dodam że płacę Paysafecard

Opublikowano

Taniej znajdziesz na opskins bo ludzie często robią quicksell, ale co do samego noża to radziłbym bez stattraka bo te noże nie utrzymują swojej wartości plus o wieje ciężej się nimi handluje. 

Opublikowano

Na opskins chyba cena niższa z tego co widziałem. Jak nie chcesz tradować to zrobisz jak będziesz chciał, ja Ci tylko mówię jak to będzie wygladać w ewenetualnej przyszłości jeżeli byś chciał coś lepszego wytradować.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...