Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja NPL

tajson123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, tajson123 napisał:

Witam wie ktoś może kiedy TeamSpeak będzie dawał licencje npl? I czy żeby licencje dostać musi być staną czy forum z góry dziękuję 

Witaj, drogi użytkowniku nikt nie wie, kiedy będzie otwarta licencja NPL obserwuj cały czas i owszem musi być forum i te forum musi mieć ruch abyś dostał licencje non-profit.

owner.png

Opublikowano

Licencji NPL już nie będzie, zostanie nazwa zmieniona oraz wymogi (Nie wiem jak to z obecnymi licencjami osób które je dostały) no ale tak wyglądają realia ;d 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
23 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Nikt tego nie wie, obserwuj cały czas.

22 godziny temu, мαтι™. napisał:

Witaj, drogi użytkowniku nikt nie wie, kiedy będzie otwarta licencja NPL obserwuj cały czas i owszem musi być forum i te forum musi mieć ruch abyś dostał licencje non-profit.

6 godzin temu, muchomor321 napisał:

Licencji NPL już nie będzie, zostanie nazwa zmieniona oraz wymogi (Nie wiem jak to z obecnymi licencjami osób które je dostały) no ale tak wyglądają realia ;d 

Dziękuję wszystkim za odpowiedź 

2vo23fB.png

Opublikowano

@tajson123 Piew musisz spełnic wszystkie warunki do licencji NPL.

Lecz już od jakiegoś czasu jest wyłączona, sądzę że już raczej nie powróci, a jak już to będzie bardzo zmieniona...

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...