Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C# YT klikanie like, sub

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mogłem znaleźć na internecie więc pytam tutaj, czy ktoś pomoże zrobić auto-klikanie w like lub subskrybje na YouTube? Wiem że like i dislike mają praktycznie takie same wartości id, czy class, ale próbowałem nawet klikać w suba bo jest tylko jeden, i też nie działa, może dlatego że strona nie zdąży się załadować bo chciałem zrobić to w kodzie buttonu który otwiera kanał i automatycznie daje suba

private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            GeckoHtmlElement buttonElement2 = (GeckoHtmlElement)geckoWebBrowser1.DomDocument.GetElementById("subText");
            buttonElement2.Click(); //button po którym kliknięciu otwiera kanał

var likeYT = geckoWebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("ytd-subscribe-button-renderer");
            foreach (GeckoHtmlElement l in likeYT)
            {
                if (l.GetAttribute("class").Equals("style-scope ytd-subscribe-button-renderer"))
                {
                    l.Click();
                }
            }

}

Dodam że próbuję to zrobić przez GeckoWeb

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...