Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Napisze plugin na przywitanie

xannydev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Pewnie część z was zauważyła na forum moją obecność.

Jako iż jestem nowy na forum, chciałbym zdobyć wasze zaufanie i pokazać na co mnie stać i co potrafię. Napiszę zatem plugin(y) według waszych propozycji jako miłe przywitanie :)

Czekam na propozycje w komentarzach, pozdrawiam serdecznie :)

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Inne] Napisze plugin na przywitanie
Opublikowano

Widziałem że ładnie sobie poradziłeś w temacie revoguild.

A więc, proponuje Ci napisanie dodatku do revoguild lub funnyguild, który będzie dodawał do gildii jakiegoś moba, który będzie popierdzielał po terenie gildii i napierdzielał wrogów, możesz też zrobić jakiś system update tego moba ;)

Opublikowano

Może jakieś meteory spadające z nieba (np. o wyglądzie fireball'a) które wybuchają dajmy na to 10x10 niszcząc lekko teren z następnej odległości 5x5 (pojedyńcze bloki), meteor ten składałby się z bloku który występuję w minecrafcie (żeby ułatwić pracę - może być to blok którego w grze nie ma :D) tudzież jeżeli blok byłby w grze najlepiej żeby nie generował się losowo (tylko meteor), z owego bloku tworzyć można by było epickie rzeczy (kilofy, miecze, zbroja itd.). Powodzenia ;)

I tak tak wiem jestem monotematyczny ale bardzo chciałbym to mieć w grze xD

Opublikowano
4 godziny temu, AlexsanderARG napisał:

Może jakieś meteory spadające z nieba (np. o wyglądzie fireball'a) które wybuchają dajmy na to 10x10 niszcząc lekko teren z następnej odległości 5x5 (pojedyńcze bloki), meteor ten składałby się z bloku który występuję w minecrafcie (żeby ułatwić pracę - może być to blok którego w grze nie ma :D) tudzież jeżeli blok byłby w grze najlepiej żeby nie generował się losowo (tylko meteor), z owego bloku tworzyć można by było epickie rzeczy (kilofy, miecze, zbroja itd.). Powodzenia ;)

I tak tak wiem jestem monotematyczny ale bardzo chciałbym to mieć w grze xD

Brzmi fajnie, zobaczymy :)

9 godzin temu, TheMajster napisał:

Widziałem że ładnie sobie poradziłeś w temacie revoguild.

A więc, proponuje Ci napisanie dodatku do revoguild lub funnyguild, który będzie dodawał do gildii jakiegoś moba, który będzie popierdzielał po terenie gildii i napierdzielał wrogów, możesz też zrobić jakiś system update tego moba ;)

O, nice, świetny pomysł! Po niedzieli plugin będzie na githubie, zresztą na forum też. Dzięki Majster :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, Jarramore napisał:

Możesz napisać coś na najnowszą wersję :D Jeżeli chodzi o polskie pluginy na tą wersje to "lipton" :3

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, on chciał pomysł na plugin a nie pod jaką wersję..

Opublikowano
46 minut temu, TheMajster napisał:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, on chciał pomysł na plugin a nie pod jaką wersję..

"Coś" Prosty plugin na przykład na RandomTeleport :D

Ew. propozycje wymienione wyżej żeby również były pod 1.13 a nie tylko 1.8.8... 

Opublikowano

Może ne automatyczna rangę YT?

Dużo tego na Youtube lecz wszystko płatne i nie wiadomo czy nie sam i każdy boi się zaryzykować.

Mógłbyś dodać tam że np od 30 do 99 synów daje rangę VIP

Od 100 do 199 rangę svip 

Od 200 do 299 rangę yt

Od 300+ rangę yt+

Lub można by samemu dodawać rangi i określać od ilu do ilu subów jaką rangą

344561.gif

Opublikowano

Aktualnie robię swój serwer Survival (AdmCraft.pl) i bardzo, by mi się przydał plugin na działki (noteblocki, takie jak na brodatych). Zależy mi, aby działał na 1.13 i nie miał backdoorów. :29_smirk:

Dnia 28.08.2018 o 01:53, GepardG napisał:

Dużo tego na Youtube lecz wszystko płatne i nie wiadomo czy nie sam i każdy boi się zaryzykować.

Mógłbyś dodać tam że np od 30 do 99 subów (poprawione z "synów") daje rangę VIP

Od 100 do 199 rangę svip 

Od 200 do 299 rangę yt

Od 300+ rangę yt+

Taki plugin też, by się przydał. :10_wink:

Bez nazwy.png

Opublikowano
Dnia 28.08.2018 o 01:53, GepardG napisał:

Mógłbyś dodać tam że np od 30 do 99 synów daje rangę VIP

Od 100 do 199 rangę svip 

Od 200 do 299 rangę yt

Od 300+ rangę yt+

5 godzin temu, ImperatorYTs napisał:

Aktualnie robię swój serwer Survival (AdmCraft.pl) i bardzo, by mi się przydał plugin na działki (noteblocki, takie jak na brodatych). Zależy mi, aby działał na 1.13 i nie miał backdoorów. :29_smirk:

Taki plugin też, by się przydał. :10_wink:

W takim razie czekajcie chłopcy, you see it soon. 

Opublikowano
23 godziny temu, ImperatorYTs napisał:

Powiadomisz jak będzie, czy trzeba na Gita zaglądać?

Powiadomię, nawet temat założę :D 

Opublikowano

Skript był, jest i będzie. Tylko skript nie był, nie jest i nigdy nie będzie zoptymalizowany. 

Podoba mi się pomysł z tym RandomTP i Cobblexem. Dziś mam zamiar wrzucić na githuba jeden projekt, a w międzyczasie napiszę RandomTP 

@ImperatorYTs

github.com/xannydev
Opublikowano
10 minut temu, xannydev napisał:

Skript był, jest i będzie. Tylko skript nie był, nie jest i nigdy nie będzie zoptymalizowany. 

Podoba mi się pomysł z tym RandomTP i Cobblexem. Dziś mam zamiar wrzucić na githuba jeden projekt, a w międzyczasie napiszę RandomTP :D

Może i jest... ale nie na 1.13. Tu masz rację, ale jeśli "ktoś" robi dobre, zaawansowane pluginy to wolałbym jakiś plugin, którego nie napiszę w Eclipse, ani nie zastąpie Skript'em. :10_wink:

Jak byś miał czas to jeszcze dobry Anty x-ray na Spigota (1.13 oczywiście), by się przydał.

P.S. Jak się na Githubie nazywasz?

Bez nazwy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 26.08.2018 o 10:45, xannydev napisał:

Brzmi fajnie, zobaczymy :)

O, nice, świetny pomysł! Po niedzieli plugin będzie na githubie, zresztą na forum też. Dzięki Majster :D 

Ahh, kolejny chciał udawać programiste ale coś mu nie wyszło.

Wiem, że nie napisałeś po której niedzieli ale...

Mogłeś chociaż coś prostego wybrać i napisać, a nie tak w chu*a polecieć :)

@Edit

@xannydev no i gdzie ten plugin? hahaha jak zwykle ktoś tylko pierdoli a nic nie robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...