-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
MasterGVPL
MasterGVPL
Jeśli zły dział z góry przepraszam i proszę o przeniesienie.
Witam, miło że tutaj zajrzałeś.
Na wstępie powiem że w dziedzinie pisania stron www jestem słaby :/ jedyna styczność to było trochę HTML i trochę PHP ale naprawdę... Troche...
Teraz do sedna...
Grając sobie w klubie piłkarskim w którym jestem zastępca prezesa (mając 18lat) robię wszystko... Od ogarniania boiska... Po papierki czy fanpage, ale zostałem teraz wybrany do zrobienia strony tego klubu.
I tu jest główny temat, potrzebuję aby na stronie był panel administracyjny, żeby można było dodawać posty, oraz inne osoby mogły komentować te posty. Potrzebuję mieć połączona moja stronę z strona łączy nas. Piłka aby pobierało wyniki oraz tabele, i samo uzupełnialo na. Mojej stronie. Dla mnie to wszystko wygląda strasznie... Bo nie wiem od czego zacząć... Mam dużo czasu na to więc liczę że mi. Pomożecie, podrzucicie linki, dacie rady w jakim języku napisać, w jakim programie, jaki hosting aby utrzymał i nie był za drogi. Oraz domena.
Liczę że mi pomożecie aby stworzyć strona na miarę moich możliwości aby jakoś ona wyglądala
Pozdrawiam
Za wszelkie błędy przepraszam, piszę z telefonu i ta autokorekta ehh
Profil Steam ----> *Kliknij*
Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.