Skocz do zawartości

HERMES MU Classic | Play2Win | 180x | 17/08/2018 OPENING


nexflix667

Rekomendowane odpowiedzi

HERMES MU Classic | Play2Win | 180x | 17/08/2018 OPENING

 

logo.png
17/08/2018 OPENING 
➡️ Argentina: 21:00 PM
➡️ Colombia: 19:00 PM
➡️ Chile: 21:00 PM
➡️ Bolivia: 20:00 PM
➡️ Ecuador: 20:00 PM
➡️ España: 02:00 AM
➡️ Uruguay: 21:00 PM
➡️ México: 19:00 PM
➡️ Venezuela: 20:00 PM
➡️ Peru: 19:00 PM

Chicago (GMT-5) EE.UU : 19:00 PM
Denver (GMT-6) : 18:00 PM

Others Countrys:

18:00 Denver (GMT-6)
17:00 Phoenix (GMT-7) 
17: 00 Los Ángeles (GMT-7) 16: 00 Anchorage (GMT-8) 12:00 Honolulu (GMT-10)


 Wweb : http://www.hermesmu.com
 Experencie: 180x (Dinámica)
 Drop: 50%
 Clear Stats: SI (300 Puntos * Resets)
 Máx Stats: 32.700
 Reset LV. : 400
 Points/LV.: 5/7
 Limit Resets 10 x Weekly
 Staffs 24/7 hs online
 Events 100% Fixs
 Reset by Web (Coming Song /reset)
 All Events Working 100%


➡️ Kanturu Event 100% ✔️➡️ Blood Castle 100% ✔️➡️ Summer Event 100% ✔️➡️ Blue Event 100% ✔️➡️ Raklion Event 100% ✔️➡️ Imperial Fortress Event 100% ✔️➡️ Double Goer Event 100% ✔️➡️ Medusa Event 100% ✔️➡️ Devil Square 100% ✔️➡️ Castle Deep Event 100% ✔️

* Quiz Event, King Of MU, Boss Attack, Hiden & Seek, TnT, etc... !HOT NEWS EVENTS!All Events Working 100%

---------------------------------------------------------------
1f537.pngITEMS ORIGINALS MU ONLINE WEBZEN !!!!!!!!!!
1f537.pngCHAR BALANCED CHARACTERS FOR PVP
1f537.pngGOOD SPOTS ON ALL MAPS (4/4 HOT 5/5) 
1f537.pngONLINE RECONNECT SYSTEM 1f537.png 100% DUEL SYSTEM 1f537.png100% LEVEL AND OFFLEVEL SYSTEM
1f537.png100% MARRIAGE SYSTEM /COMMANDS / LOCK AND / UNLOCK
1f537.png100% ANTIHACK 100% CONFIGURED BY LIVE GUARD

---------------------------------------------------------------------
26a0.png CASTLE SIEGUE 100% FIXS 26a0.png

1f4cc.png COMANDS 1f4cc.png
1f537.png /Pkclear 350 millones
1f537.png /Addstr 
1f537.png /Addagi
1f537.png /Addvit 
1f537.png /Addene 
1f537.png /Addcmd
1f537.png /Reset 100kk 
1f537.png /Store
1f537.png /Offtrade
1f537.png /level
1f537.png /offlevel
1f537.pngAuto Party
1f537.png Helper
1f537.pngLauncher Auto Update


- - - Updated - - -
29663962_418740481910047_1975924061_n.pn
37161104_2089712651047707_50642797249356
39265763_2089700994382206_22636572133671

Webzen Inc. Global Leader in Digital EntertainmentCOPYRIGHTⓒ Webzen Inc. ALL RIGHTS RESERVED.WEBZEN / Colaborations MU LEGENDS/ WEBZEN / HOTSPANISH.
Odnośnik do komentarza
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum HERMES MU Classic | Play2Win | 180x | 17/08/2018 OPENING   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...