Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o mecze prime

Skoczix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam jak taki Ytber omawiał update nie wiem czy znasz (Mefju23) to z tego co pamiętam mówił on, że już to się zapisuję a jednak nie :D 

• Aive zmienił(a) tytuł na Pytanie o mecze prime
Opublikowano

Czasem tak bywa ale wystarczy sie przyzwyczaić aby sprawdzać czy wybierasz mecz z prime :P

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

U każdego jest tak że trzeba za każdym razem zaznaczyć tylko mecze prime przed rozpoczęciem szukania meczu.

edit:

jest to dlatego pewnie bo valve jara sie tym swoim trust factorem ktory jest tak przydatny że az w ogole, bo jak cie ktos reportuje duzo razy bo "masz czity" to ci dobiera wtedy ludzi z podobnym poziomem trust factor czyli najpewniej sie bedzie gralo na cziterow lub trolli, jak masz mozliwosc grania meczy prime to je graj bo te trust factor jest bez sensu

Opublikowano

A czyli na prime mogę reportować bo się teraz boję kogoś zreportować czyli na prime nie ma tego że jak kogoś zgłoszę i był czysty to mi spadnie ten czynnik zaufania? 

Krótko mówiąc- Na prime mogę reprtować ile wlezie? 

Opublikowano
Dnia 22.08.2018 o 09:42, Xanteris napisał:

U każdego jest tak że trzeba za każdym razem zaznaczyć tylko mecze prime przed rozpoczęciem szukania meczu.

edit:

jest to dlatego pewnie bo valve jara sie tym swoim trust factorem ktory jest tak przydatny że az w ogole, bo jak cie ktos reportuje duzo razy bo "masz czity" to ci dobiera wtedy ludzi z podobnym poziomem trust factor czyli najpewniej sie bedzie gralo na cziterow lub trolli, jak masz mozliwosc grania meczy prime to je graj bo te trust factor jest bez sensu

Co z tego. Możesz grać mecze prime, ale trust factor i tak w nich działa.

11 godzin temu, Skoczix napisał:

A to nie jest tak że jak kogoś zgłoszę to mi spada trust factor? 

Bo chyba tak on działa.

Nie. Spada on dopiero jak ktoś ciebie zgłosi, wystarczy kilka reportów aby w kolejnym meczu zmagać się z cheaterem.

Opublikowano

Aha czyli ja mogę reportować ile chcę i mi się nic nie stanie a jak mnie będą zgłaszać (nigdy nie miałem haxów na kompie) to wtedy dopiero mam szansę zagrać z cheaterami tak?

Opublikowano
Dnia 23.08.2018 o 20:41, Skoczix napisał:

Aha czyli ja mogę reportować ile chcę i mi się nic nie stanie a jak mnie będą zgłaszać (nigdy nie miałem haxów na kompie) to wtedy dopiero mam szansę zagrać z cheaterami tak?

Możesz ile chcesz, nie wpłynie to w żaden sposób na jakość twoich meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...