Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO konsola problem

Skoczix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jakąś dziwna konsolę w csie tzn. zamiast kolorowych napisów wszystkie są takie ciemno białe proszę o pomoc jak to naprawić? Spójność robiłem nic nie dała btw. co chwilę mi jakieś błędy w konsoli wyskakuja i jak szukam ile komu dalem to nie idzie znaleźć i pewnie fpsy przez to spadaja prosze o pomoc #HELP

Budowniczy
Opublikowano

A robiłeś reinstall gierki? Wgrywałeś jakieś czcionki, albo inne modyfikacje do gry?

Opublikowano

Tylko text mod ale bez niego to samo, poza tym kolega który ma ten sam text mod ma normalnie konsolę znaczy mi to nie przeszkadza, że jest taka ale mimo to wole tą kolorową.

Budowniczy
Opublikowano

Wejdź w folder ze steam'em -> userdata -> zapisz zawartość userdata ((przeruć gdzieś)) i wejdź do gry. Powinno pomóc.

Opublikowano

Ciekawe tylko problem ze mam tam kilka folderow jak sprawdzic ktory jest ten dobry? P.S tak jest bo mam kilka kont na steam (z cs go tez) 

• Aive zmienił(a) tytuł na CS:GO konsola problem
Budowniczy
Opublikowano

Po prostu przenieś wszystkie foldery np - na pulpit i zobacz czy pomogło - jak nie to wrzuć ponownie i będziemy kombinować dalej.

Opublikowano

Nazwa każdego folderu to STEAMID32 konta - Wchodzisz TUTAJ i wklejasz link do profilu steam, potem sprawdzasz STEAM32 ID.

Pytanie bardzo banalne - Masz autoexeca? Jeśli masz to czy masz skrypt na pokazywanie dmg? Jeśli masz to masz wklejoną taką komendę jak con_filter_enable 2 - zmieniasz 2 na 0 i nie masz szarej konsoli. Oczywiście wtedy skrypt przestaje działać. Jeśli nie masz autoexec to i tak w konsoli wklep con_filter_enable i sprawdź jaką wartość ma ta komenda.

Opublikowano

Wyjaśnione fakt mam ten skrypt na pokazywanie dmg, ale szkoda że nie da się nic zrobić żeby była kolorowa konsola i ten skrypt działał no mimo wszystko temat do zamknięcia, dzięki za pomoc.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...