Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, olekar napisał:

A możliwe, że złapała focha bo tego nie rozwinąłem/ nie zaprosiłem na kawe itp?

No być może i tak jest właśnie. Dlatego ja bym pogadał po prostu otwarcie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie wiem szczerze jak trafiłem na ten temat xD

Na moje to jest miliony opcji, ale masz tu kilka:

1. Dostałeś robotę po znajomości a chciała wcisnąć tam kogoś od siebie i ma o to problem.

2. Przypominasz jej kogoś kto ją zranił.

3. Sam jesteś na nią chorobliwie zafiksowany i widzisz w każdej jej czynności jakąś aluzję do Ciebie - Jak jej spadnie łyżeczka jedząc jogurt po 2 stronie biurowca to na pewno chciała sprawdzić czy patrzysz na nią jak podnosi.

Ogólnie z tego co widzę po postach to robisz od pół roku podchody pod nią, żalisz się w internecie i czekasz aż jakiś frajer Ci ją sprzątnie i uda mu się tylko dlatego, że zamiast działać to rozkminiłeś razem z jakimiś noname z internetu jej zachowanie. Potem jak w końcu zagadasz o te kawe to się okaże, że z kimś jest (bo na Ciebie nie mogła się doczekać) i stwierdzisz, że "zimna suka" Cie oszukała.

Jak masz taką wielką spinę o to czy Cie odrzuci (Bo chyba tego się boisz najbardziej pewnie przez wydarzenia z przeszłości) to zagadaj do jej koleżanki - jak myśli, czy Monika (imię wybrane przypadkowo) umówiłaby się z Tobą na kawę. Dowiesz się czy kogoś ma a może nawet że się jej podobasz. Tylko traf na taką co sama już kogoś ma i się na Ciebie nie łasi.

Jak odmówi kawy to trochę pocierpisz i przejdzie. Zmienisz robote bo i tak nie będziesz chciał do końca życia pracować w robocie gdzie masz łatkę gościa zatrudnionego przez znajomości. Jak nie zapytasz to później będziesz pluł sobie w brodę.

Pozdrawiam, kompletnie przypadkowa osoba z internetów. Ale jestem ciekaw dalszego ciągu tej telenoweli :D

Opublikowano

Na wstępie to opcja nr1. odpada na 100% według mojej intuicji,ale nie ważne :) Po drugie, masz rację, może trochę strach przed odrzuceniem, bo nikt tego nie lubi. Na pewno znalazłaby się wiele takich koleżanek,tylko żebym natrafił na odpowiednią i nie plotkarę. W sumie to duża szansa, że to się doniesie do niej prawda?

Opublikowano

Że jej diniosą to możesz być tego pewien. Nie widzę innej opcji. Tak to będziesz stać w miejscu aż sama sobie kogoś znajdzie. Ewentualnie opcja ostateczna - zaproszenie przez fejsbuka lub sms-a. Łatwe i lepiej zniwsiesz odpowiedz negatywna, ale nie polecam za bardzo tego rozwiązania bo widujecie się na codzien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...