Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy do serwerów Minecraft - seria

Gość edzio2678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników! Z racji iż w minecrafcie już siedzę około 7 lat i pomimo wielu prób odejścia od tej gry zawsze do niej wracam postanowiłem rozpocząć serię na moim nowym kanale, w której będę przedstawiał wam jak konfigurować pluginy do serwerów Minecraft! Podobną serię miał na swoim kanale Treekt, lecz zakończył on swoją działalność i postanowiłem kontynuować jego pomysł na serię!

Pierwszy odcinek poświęcony jest tworzeniu swojego pierwszego serwera:

Opublikowano

Fajny, przydatny poradnik. Tylko mam jedno pytanie:
Jak wszedłeś na serwer nie podając żadnego IP w server.properties?

Opublikowano

Już Ci odpowiadam! Jeżeli tworzysz serwer, który ma być tylko i wyłącznie na Twoim komputerze to nie musisz podawać IP w server.properties. Jeżeli chcesz robić po LANIE to lepiej wpisz tam localhost. Dodatkowo w liście serwerów miałem ip localhost.

UWAGA! Nowy filmik na kanale! Tym razem pokazuje NAJWAŻNIEJSZE USTAWIENIA SERWERA! Serdecznie zapraszam do oglądania!

Opublikowano

Ludziska! Dziś na kanał wleciał nowy filmik! Pokazuję w nim jak zrobic serwer Minecraft na wersję 1.8-1.13 za pomocą pluginu ViaVersion!

Opublikowano

Na kanał wleciał czwarty już odcinek! W nim przedstawiam wam plugin EssentialsX!

Opublikowano

Nowy (już piąty) poradnik! Pokazuje wam jak przywrócić skiny na serwer!

Opublikowano

Ludziska! Jutro na kanał wleci poradnik jak zrobić sieć serwerów Minecraft! Zapraszam wszystkich na ten film o 14:00!

Opublikowano

Na kanał wleciał odcinek jak zrobić sieć serwerów Minecraft!

Opublikowano

Na kanał wleciał poradnik jak zoptymalizować serwer Minecraft!

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Gość edzio2678
Opublikowano

Po dość długiej przerwie nareszcie seria powraca! Dziś odcinek jak zrobić menu takie jak na Hypixel!

Opublikowano

Gadasz konkretnie i na temat, głos miło się przyjął, polecam tutaj też prezentować pluginy mało popularne które są na prawdę dobre, ale polskie community zatrzymało się na tych podstawowych pluginach , ale mimo wszystko zachęcam do oglądania, szczególnie dla początkujących.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Seria nie jest zła, ale robisz to wszystko na starej wersji a potem każdy dzieciak robi serwer na 1.8 i się dziwi że nikt nie gra, bo myślą że to działa tylko na tej, na której to pokazujesz.

8aVvxa2.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po usunięciu wszystkich filmów wracam oraz odświeżam swoją serię z poradnikami do serwerów Minecraft!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przydatny poradniczek. Sam jestem w trakcie tworzenia serwera od podstaw, a z racji tego, że wróciłem do gry po dłuższej przerwie to potrzebowałem małej pomocy. Dzięki ^^

• Biter. zmienił(a) tytuł na Pluginy do serwerów Minecraft - seria
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...