Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot win 10 problem

Greeto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Xenobotem od PandoriumX, za każdym razem kiedy odpalam, wpisze login, to ikonka znika z paska i za kazdym razem jak włączam później to mi się wyłącza od razu po włączeniu, chyba, że usunę config, wtedy mogę od nowa włączyć i się zalogować i to samo, próbowałem wklejać inne configi z neta, jakieś poradniki i jedyne co znalazłem to cofnąć się w update'ach do 2017 czerwca czy coś, jest na to jakiś inny sposób, chce pograć na hexerze.

subzerosygna.png

spidermansygna.png

Zajmuję się grafiką ;p

Opublikowano

No niestety ziomek, nie ma żadnego stuprocentowego sposobu, żeby odpalić xeno na w10. Poczytaj ten temat, tam jest parę sposobów 

Chociaż chyba najprościej będzie zainstalować 7 w wirtualizacji. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem problem na win10 z xenobotem, jak większości po zalogowaniu sie xeno znikał, ale znalazlem rozwiązanie które działa, przynajmniej w moim przypadku. 

Otóż,
1. wejdz w moje dokumenty folder xenobot
2. wejdz w config, usuń z niego wszystko i wklej : 
[suite]
autoinject=1
automc=1
3. zapisz plik
4. wejdż w właściwosci configu i zaznacz ze plik jest tylko do odczytu
5. odpal Tibie
6. Odpal Xenosuite
7. zaloguj sie na passy z pandoriumx
8. i Bot działa

PS sory za powtórzenie posta ^^

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

Mi niestety nie działało w ogóle to co uznawane jest jako obejscie. Może nową wersje xeno ktośby scracował wtedy będzie działać na win10.

Ja musiałem przeinstalować system z w10 na w7 mając procka Kaby Lake - wszystko idzie zrobic :D

Pozdrawiam! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...