Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deveria.pl [Dedyk][Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, AloneWolf napisał:

ja wyexpilem 2 postacie w av2 i dla mnie szło lajtowo 

Sura WP czy jaka profesja bo to różnica :D

Opublikowano
5 godzin temu, IstvanPL napisał:

Serwer spoko ale słabe zabezpieczenia na haksy :P

No i admnistracja czasami rozdaje bany na prawo i lewo za byle co ale idzie się odwołać jeszcze...

Słabe nagrody z OX jak na taki serwer a tak to spoko się gra.

Opublikowano

Wbiłem 80 lvl i po ciężkiej męczarni w v2 do 75 (Wiadomo przy ratach i pd 80% leci w miarę lepiej ) to jest dno. Fajnie gra się tak do 61 . Potem to juz jest sama męczarnia. Serwer pay to win full is na miesiac i róznica kolosalna.  Ulepszanie przedmiotów po poziomie 50 to jest istna kpina. Wiadomo ze to hard i tu zawsze będzie ciężej lecz jezeli wydajesz 3kkk+ na sam miecz żalu na +9 gdzie masz 10%  szans na ulepszenie to jest istna kpina- dodam ze na plu to jest 30%.  Serwer opanowały boty na wh dropiace zmianki w m1 jednego czy dwa zbanują na dzień i jest zadowolenie =;=. Widać ,ze się starają dajac czasami raty czy ox ale dopóki nie zaczna banować po ip to tu porządku nie będzie . Dungi nie opłacalne zarobek tylko pod mapę 86 bądz zmianki w m1. Dziękuje za grę wszystkim i osiągnięcia ładnych wyników w topce. Osobiście kończe grę na tym serwerze. Przeniose się na inny . Jescze raz owocnego doświadczenia i zabawy z tej trudnej rozgrywki !

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...