Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradica.net.pl [Dedyk][Medium/Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta grafika tutaj na mpc to masakra nwm co to jest :D Ale przejrzałem ją dokładnie z linku ktory podaliscie . Prezentacja bardzo biedna i ciężko jo sie przegląda, kojarze tiverie ale z tego co wiem to tiveria ma zamiar wystartowac niedlugo wiec nie wiem czy to dobry pomysł. w dodatku nie macie zadnej reklamy praktycznie :/ nie znam historii administracji serwera ale szkoda ze to troche kolejny kotlecik . podoba mi sie kilka opcji ale bez graczy nie ma po co wgl wchodzic. malo pokazaliscie i jakos do mnie to nie przemawia a szkoda bo szukam jakiegos harda , oldschoola . moja ocena 6.5/10 mam nadzieje ze cos z tym wszystkim zrobicie ;)

@Edit      widze, ze serwer nie jest pod hajs ale czemu platnosc tylko SMS?? :D do tego zadnej wzmianki o shopach offline i pewnie trzeba by zakladac oddzielne konto.  brak nicku - gralem na takim serwerze i to powoli wkurzalo po jakims czasie wiec lepiej jakby pokazywało.  dt jako jedyny dung troche słabo no ale oldschool to oldschool. ciekaw jestem jak to wygląda z liczbą stron w eq . widać ze stawiacie to tak 4fun dla garstki graczy ale moglibyscie opisac bardzo dokładnie ten serwer bo nawet nie ma wzmianki o skillach z tego co widze.. a kto tam zna ,,starą tradice,, . 

Opublikowano

No patrze na to i myśle czy to jest Tiveria czy Tradica?;D  czy coś innego bo namieszane Jest w prezce to i sie pogubiłem

w sumie może i wejde zagrać ale na dłuższą mete może być  wam ciężko... Może reklamę lepszą jeszcze ogarniecie bo teraz ciężko o graczy 

Opublikowano

@*VideCuiFide*  Zgadzam sie.. wbije tylko z ciekawosci w 1 dzien zobaczyc co i jak. ale przy 100 graczach i braku shopów offline to sie wywali szybko.  rozumiem ze oldschool ale jak byl oldschool to i gracze byli :D 

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Medium/Hard] Tradica.net.pl
Opublikowano

Serwer to zapewne na Arubie z vouchera albo jakimś innym gównie i pewnie

Działać będą następujące komendy: 

/dice

wkładanie do strzał kdków 

dodawanie npctów/mobów do gildi do powoduje (Crash bazy danych)

na 99% 

Opublikowano

moim zdaniem taki serwer nie ma prawa bytu w 2k18 , ale powodzenia z serwerkiem :)

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Pamietaj jeszcze o Bashpanel =)

Mordercza broń na stare niezabezpieczone pliki pamietające jeszcze chińskie znaczki.

Prezentacja biedna, a konkurencja duża. Jakaś reklama zapewniona ?

Opublikowano

Prezentacja skromna, na mpc ją zjebało ale dawno klasyka nie było po tym jak longju2.cc padł 

Opublikowano
49 minut temu, Yoshimitsuu napisał:

Na tym serwerze jest cos co ma gracza przyciagnac ? 

Powrót do starych lat :p 

Opublikowano

Ja tam w sumie wpadne pograć chwilke napewno bo sam nie widze nic tutaj co by odciągało nie ma jakoś nakładu na isa więc czemu by nie spróbować może nie będzie tak jak na większośći hardów że na początku odpada połowa bo jest za trudny tutaj wydaje się że aż tak hard nie jest ale to tylko po prezce ( rady egzo u npc itd)

Opublikowano

Oldschoolowe nie mają prawa bytu. Nie ma co pieprzyć "powrót do starych lat", bo te lata nie wrócą. Kiedys fajnie się grało, bo mało osób potrafiło grać w Metina. I to był ten urok gry, a teraz? Wejdzie na start max 200 osób, połowa powie, że za trudno bo nie ma pelerynek darmowych albo, że w ogóle ich nie ma. Po prostu ludzie sie rozleniwili. Nawet na hardach dzisiejszych musisz dać łatwy dostęp do pelerynek, teleportowania itp bo inaczej serwer umrze w tydzień.

Opublikowano

Przecież na tej amatorszczyźnie nikt nie zagra. Skończ to coś, póki nie wystartowałeś. Może jakiś 13 latek (Dawidek Ś./L.) kupi za 50 złotych.

Naturalnie odradzam grania na serwerze i nie życzę temu serwerowi nawet upadku, bo i tak przecież upadnie, a ja nie będę chociaż "złożyczącym".

PS: Jak będzie na starcie więcej niż 50 osób to wracam do heterosexualizmu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Challenjour napisał:

Oldschoolowe nie mają prawa bytu. Nie ma co pieprzyć "powrót do starych lat", bo te lata nie wrócą. Kiedys fajnie się grało, bo mało osób potrafiło grać w Metina. I to był ten urok gry, a teraz? Wejdzie na start max 200 osób, połowa powie, że za trudno bo nie ma pelerynek darmowych albo, że w ogóle ich nie ma. Po prostu ludzie sie rozleniwili. Nawet na hardach dzisiejszych musisz dać łatwy dostęp do pelerynek, teleportowania itp bo inaczej serwer umrze w tydzień.

Ja ran zagram bo właśnie widze pelerynka nieskończona jest i p.tele za darmo na start także nie doczytałeś ich prezki czy jak? Bo ja czytałem i wszystko się zgadza 

• Rayso. zmienił(a) tytuł na Tradica.net.pl [Medium/Hard]
Opublikowano

Ja tam bym go nie nazwał hardem, raczej medium :) 

Opublikowano
3 godziny temu, *VideCuiFide* napisał:

Ja ran zagram bo właśnie widze pelerynka nieskończona jest i p.tele za darmo na start także nie doczytałeś ich prezki czy jak? Bo ja czytałem i wszystko się zgadza 

Moze i byc ale te rzeczy co podalem to przyklad. Pamiętam kiedyś były wylewy takich serwerów, które chciały powrotów do korzeni.. Ludzie narzekali na brak nowości lub trudności w czymś lub nawet bugi starodawne.

Bo jakby nie było taki typowy oldschoolowy serwer hard to jak wygląda? max 99lvl, brak wspomagań typu wikipedia dropu itp i  1 lub możee 2 sety pvp? A co potem? bijatyka pod m1 i nic? Dajmy na to administracja wprowadzi coś nowego. Ale co takiego? dungeon? Gracze go przeruchają w tydzień lub dwa i co dalej? Zwiększenie max lvla co jakiś czas? No i koniec dawnych czasów.

Co do serwera obiektywnie mówiąc jest dziwny. Niby medium/hard, a po prezce nie jestem w stanie stwierdzić poziomu trudności. Dlaczego? Nie wiem jakie ilości yang dropią z potworów i misji. Bo jakby nie było na tym serwerze yang potrzebujemy na KU od handlarzy, egzo, rady, kamole i PRZEDEWSZYSTKIM mieszanie bonów.

Podejrzewam, że leci bardzo dużo skoro 1 zmianka kosztuję AŻ 100k ale jednocześnie dajecie też 100k na start(po co?).

Ja tam źle nie życzę, ale wiem po prostu jak to jest z perspektywy gracza. Nie ma nic gorszego od starego DT.. jakoś mi nie tęskno do odlurowywania tych gówien na piętrze z riperem z 15 klatkami na sekundę z dobrym komputerem :D Ale jak kto woli. Może wejdę od tak sprawdzić.

• Aive zmienił(a) tytuł na Tradica.net.pl [Dedyk][Medium/Hard]
Opublikowano
13 godzin temu, HekateTheMagic napisał:

Ja tam w sumie wpadne pograć chwilke napewno bo sam nie widze nic tutaj co by odciągało nie ma jakoś nakładu na isa więc czemu by nie spróbować może nie będzie tak jak na większośći hardów że na początku odpada połowa bo jest za trudny tutaj wydaje się że aż tak hard nie jest ale to tylko po prezce ( rady egzo u npc itd)

9 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Bosman daj sobie spokój. Nie komentuj sobie sam swoich serwerów bo nic ci to nie da a można tylko perma dostać. ;)
http://prntscr.com/kbif22
http://prntscr.com/kbifi7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...