Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie!

Od 2 lat zajmuje się tworzeniem biomów na serwery minecraft, dziś moje biomy są już praktycznie na co 3cim serwerze minecraft!

Biomy tworzę w pluginie TerrainControl, staram się być kreatywnym w tej kwestii, pomysły

czerpię z natury ziemi aby przybliżyć świat realny do świata w grze.

Od kilku miesięcy pracuję nad autorską paczką kostiumowych obiektów,

jedynym ograniczeniem jest wyobraźnia, jeżeli klient życzy sobie czegoś spełnię to.

Przechodząc dalej, kwestia biomów, moje biomy znajdują się obecnie na MC4U.PL, PVPHYPE.NET, ARIVI.PL(Nether), DRIWEHC.PL oraz wielu innych serwerach,

Portfolio: http://kraftowany.pl/

Biomami zajmuję się od 2 lat, wykonuję je w pluginie TerrainControl od wersji 1.6.4-1.12.2

A27WufA.png

Cena zależy od wymogów klienta, nie robię za przysłowiowego vipka w majnkraft czy też 5 zł paypal, 

metody płatności: BLIK, SMS, PRZELEW, PSC, PAYPAL, BITCOIN, SKINY CSGO, nie przyjmuję

żadnego rodzaju gier, kont itp. 

Cała transakcja może być nagrywana w celu zachowaniu bezpieczeństwa, kontaktuję się

tylko i wyłącznie poprzez discord'a ze względu na bezpieczeństwo.

A27WufA.png

Biomy wykonuję tak jak wyżej napisałem zależnie od wymagań klienta,

klient składający zlecenie musi wiedzieć że cena będzie adekwatna do wymagań,

prosiłbym łaskawie o wstrzymanie się z głupimi odzywkami, oraz sposobem

wypowiedzi w konwersacji ze mną, nie toleruje osób które nie potrafią się zachować,

dlatego jeżeli ktoś zamierza składać fake-zlecenia lub robić sobie przysłowiowe "jaja"

niech sobie odpuści, bo to nie będzie miało sensu  

A27WufA.png

Oferuję:

- 18 lat

- Stały kontakt discord

- Szybkie odpowiedzi

- Kreatywność

- Dojrzałość

Oczekuje:

- Przed wpłaty

- "Ogarnięcia" - dojrzałości

- Ew. jakiś pomysłów

A27WufA.png

Discord: Cz4rny#0806

Serwer Discord: https://discordapp.com/invite/sVg6Zrf

Facebook: https://www.facebook.com/Kraftowany/

GwKVT9z.jpg

• Biter. zmienił(a) tytuł na Pomoc techniczna przy serwerze
Opublikowano

Znów ty xD ? 

Gościu każdy już wie że jesteś nieudacznikiem xD Kradniesz pluginy i podpisujesz się pod nie tylko zmieniając coś w nich jedną linijkę, myślisz że ktoś cb potrzebuje? xD 

Wróć lepiej na YouTube robiąc te dziecinne paczki, jedne i te same.

"Autorskie" żeś zaj3bał xD 

2LaT.gif

Opublikowano
Dnia 19.07.2018 o 17:20, Gumskull napisał:

Znów ty xD ? 

Gościu każdy już wie że jesteś nieudacznikiem xD Kradniesz pluginy i podpisujesz się pod nie tylko zmieniając coś w nich jedną linijkę, myślisz że ktoś cb potrzebuje? xD 

Wróć lepiej na YouTube robiąc te dziecinne paczki, jedne i te same.

"Autorskie" żeś zaj3bał xD 

Napisane jest autrskie biomy, tak się składa że klientą robie od 0 tylko w paczkach zmieniam co nie co, jeżeli masz z tym problem nie musisz nic u mnie zamawiać :)

Ps. nieudacznik :D i że robię to dla dzieci :) Duże serwery kupują moje usługi :) Np. wczoraj zakupił u mnie biomy screamking ;) na pvphype 

GwKVT9z.jpg

Opublikowano
Dnia 20.07.2018 o 18:58, KrafteGG napisał:

Napisane jest autrskie biomy, tak się składa że klientą robie od 0 tylko w paczkach zmieniam co nie co, jeżeli masz z tym problem nie musisz nic u mnie zamawiać :)

Ps. nieudacznik :D i że robię to dla dzieci :) Duże serwery kupują moje usługi :) Np. wczoraj zakupił u mnie biomy screamking ;) na pvphype 

Powodzenia xD

2LaT.gif

Opublikowano
11 godzin temu, Gumskull napisał:

Powodzenia xD

Dziękuje :)

Pozdrawiam z całego serduszka ;)

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Aktualnie trwa promocja nawet do -50% :) Chętnych zapraszam na fejsa;)

GwKVT9z.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 31.08.2018 o 16:56, AlexsanderARG napisał:

Tworzysz paczki pluginów i rozumiem że do każdej paczki wkładasz te same "autorskie" pluginy? Bez żadnej zmiany? Bez napisania czegoś nowego(xd)?

Autorski config nie autorskie pluginy źle zrozumiałeś :) (Autorska konfiuguracja)

GwKVT9z.jpg

Opublikowano
Dnia 4.09.2018 o 19:26, Tawiq napisał:

Ile cenisz za biom? Tak okolo

Wszystko jest pięknie rozpisane na stronie internetowej :) (kraftowany.pl) 

GwKVT9z.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak te paczki mają być "unikalne" skoro, nie piszesz tych pluginow, a jak na stronie jest napisane sprawdzone z internetu??

I lepiej nie pokazuj tak "publicznie" swojej strony, ja bym się wstydził z czymś takim iść do ludzi... 

- "Kto mi zrobi pluginy" - aha xD

Wiesz co to są prawa konsumenta? 

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 8.11.2018 o 17:43, Yadomi napisał:

Może dostarcz jakieś zdjęcia biomów, które wykonałeś?

Na stronie zakładka portfolio :) 

GwKVT9z.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
20 godzin temu, rockiii napisał:

Według mnie robisz slabe paczki  i nawet ie umiesz ich dopracowac moja opinia na twoij poziom jest niskaaa

A ja myślę że ktoś mnie tak bardzo nie lubi że z mulciaków na każdym forum postanawia pisać fejk info, daj jakiś dowód zakupu u mnie paczki :) 

GwKVT9z.jpg

• Biter. odblokował(a) ten temat
  • Amove zablokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Unikalne biomy na twój serwer
  • Biter. odblokował(a) ten temat
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
3 godziny temu, MaxTheFuck napisał:

Aktualne?

oczywiście, zapraszam na fb.com/kraftowany 

GwKVT9z.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 22.09.2019 o 13:52, iTusieQ napisał:

Myślałem czy nie skorzystac z uslugi , ale czytajac opinie wole poszukac gdzie indziej :L

Opinie są na temat paczek pluginów osób które nie zdecydowały się nawet u mnie zakupić tej usługi, czyli wylewka hejtu, biomy to inna działka, w aktualnej chwili jestem w stanie wystawić fakturę VAT oraz warunki zwrotu i gwarancji.

GwKVT9z.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
14 godzin temu, Mieeks napisał:

Jaka cena za takie biomy?

Witaj, cennik oraz informacje wraz z przykładami prac zawarte są na stronie kraftowany.pl, jeżeli chciałbyś się ze mną skontaktować serdecznie zapraszam na fb.com/kraftowany

GwKVT9z.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupiłem paczkę od tego użytkownika i z góry go NIE POLECAM.

Od dnia: 22.12.19r. Czekam na stworzenie cofingów do pluginów.

Sprzedał paczkę pluginów w którym nie można nic zmienić zero configu.

Oznajmił że do dnia 27.12.19r stworzy te configi żeby nie było konfliktu jednak jest 28.12.19 kontaktu brak.

- Nie wyświetla wiadomości

- Zero zainteresowania tematem

- Szacunek do klienta zerowy

- Brak kontaktu

Dowody rozmowy:

image.pngimage.png

image.pngimage.png

UWAGA CO TERAZ SZANOWNY PAN KRAFTOWANY NAPISAŁ:

image.pngimage.png

image.pngimage.png

image.png

I tak URYWA się kontakt z Panem: KRAFTOWANY nie wyświetla wiadomości nie odpisuje wszystko w dowodach SS.

Odradzam i nie zachęcam do korzystania z usług tego osobnika.. Jeżeli nie chcesz być tak potraktowany.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już wyjaśniam sprawę z Panem Mieeks, otóż pan zakupił u mnie usługę diamond w której był core, było kilka problemów ponieważ coś tam nie pasowało, poprawiłem, na koniec naszej "współpracy" zakupił z mojej strony WinterPacka(kraftowany.pl) - na stronie jest pełna prezentacja, i po zakupie nic mu nie pasowało, chciał wszystko zmieniać, ja sprzedaje to co pokazuje, straszy policją za wykonaną usługę, zwracam się do ciebie: Nie każdy ma 15 lat 😉 Adwokat mnie wybroni, jeżeli chcesz leć do sądu z tą sprawą zobaczymy kto wygra;)

Poza tym, jeżeli ktoś nadal uważa że nawaliłem, przejrzyjcie forum i jego tematy oraz konwersacje u innych osób wykonujących pluginy itp. na zlecenie np. @paweU-dev - dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna, następnym razem pytaj oraz czytaj to co jest napisane.

Gorąco pozdrawiam, czołem 🙂

GwKVT9z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...