Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, KrafteGG napisał:

Już wyjaśniam sprawę z Panem Mieeks, otóż pan zakupił u mnie usługę diamond w której był core, było kilka problemów ponieważ coś tam nie pasowało, poprawiłem, na koniec naszej "współpracy" zakupił z mojej strony WinterPacka(kraftowany.pl) - na stronie jest pełna prezentacja, i po zakupie nic mu nie pasowało, chciał wszystko zmieniać, ja sprzedaje to co pokazuje, straszy policją za wykonaną usługę, zwracam się do ciebie: Nie każdy ma 15 lat 😉 Adwokat mnie wybroni, jeżeli chcesz leć do sądu z tą sprawą zobaczymy kto wygra;)

Poza tym, jeżeli ktoś nadal uważa że nawaliłem, przejrzyjcie forum i jego tematy oraz konwersacje u innych osób wykonujących pluginy itp. na zlecenie np. @paweU-dev - dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna, następnym razem pytaj oraz czytaj to co jest napisane.

Gorąco pozdrawiam, czołem 🙂

Powiem tak,  Mieeks to najgorszy typ klienta jaki istnieje 🙂

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Osobiście nie polecam kraftowanego, zostalem oszukany na 600zl mial mi napisac core po czym wzia core z neta przerobil go pozniej zaplacilem za dodatki otrzymal kody i przelewy i od 3 dni sie do mnie nie oddzywa, nie chce mi odpisać chociaż wiadomości odczytuje, jezeli ktos chce dowody oszustwa z chęcią dam na dsc : Emexover#5136

Opublikowano

Jeżeli chodzi o twoją wypowiedź, core był dostarczony tak jak chciałeś, nikt ci nie napisał że będzie to autorski core ani nigdzie to nie pisze, na początku miałeś problem odnośnie tego że po wykonaniu roboty nie chciałem wykonywać (za darmo) dodatków które zacząłeś mi wypisywać po skończonej pracy, potem gdy zapłaciłeś za dodatek jeden narzuciłeś mi kolejno 2/3 inne dodatki, wiesz że ja szanuje regulamin który jest u mnie, jeżeli nadal uważasz że zostałeś oszukany napisz wzór o zwrot pieniędzy... 

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Miałem ten sam przypadek, zaraz tez dam ss.

6 godzin temu, KrafteGG napisał:

Jeżeli chodzi o twoją wypowiedź, core był dostarczony tak jak chciałeś, nikt ci nie napisał że będzie to autorski core ani nigdzie to nie pisze, na początku miałeś problem odnośnie tego że po wykonaniu roboty nie chciałem wykonywać (za darmo) dodatków które zacząłeś mi wypisywać po skończonej pracy, potem gdy zapłaciłeś za dodatek jeden narzuciłeś mi kolejno 2/3 inne dodatki, wiesz że ja szanuje regulamin który jest u mnie, jeżeli nadal uważasz że zostałeś oszukany napisz wzór o zwrot pieniędzy... 

No panie kraftowany prosiłem cie o dodatki ta? tylko ze za wszystko miales płacone, a zreszyą zobaczysz na YT za paczke na lobby dostałes 100zl i co do tej pory jej nie widzę. Obiecuje ci ze zepsuje ci tą reputacje i dam kazdemu koledze +10k sub zeby wstawili filmik na YT, Osobiscie nie polecam go po 2-3 dniach blokuje i usuwa ze znaj i nie daje pracy którą miał wykonac.

No kraftowany oszuscie, dalem ci hajs za core ktory mial tyle bledow a w regulaminie pisze ze bledy wszystkie poprawisz bylo tyle bledow i nie chciales mi ich naprawic, zaplacilem za paczke na LOBBY nie otrzymalem jej i na koncu mnie zablokowal ... to ze mnie zablokujesz nie oznacza ze usunięte zostaja wiadomosci a tu ss z paypala jak przelewam my hajs.acEluoI - Imgur.pngKt9cCyc - Imgur.pngzhbnkut - Imgur.pngKslIquL - Imgur.pngYz1AuPm - Imgur.pngp3VbeA3 - Imgur.pngPxSFDZK - Imgur.png

Opublikowano

Tak jak wyżej pisałem, ja dopilnowałem aby pliki zostały dostarczone, o zwrot pisz na email [email protected], nie boje się tego że zepsujesz mi reputacje jakimiś swoimi humorkami, ja mam i będę mieć klientów, zwrot otrzymasz jeżeli postąpisz zgodnie z regulaminem, 

GwKVT9z.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...