Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na którym serwerze zacząć?

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, po dluzszej przerwie planuje znowu zaczac grac, tyle ze na pl1 juz nikt prawie nie gra i wole zrobic od nowa konto gdzies gdzie ktos gra niz latac po pustych mapach. Na jakim serwerze teraz najwiecej ludzi gra ?

myslalem zeby zaczac na globalu ale nie wiem na ktorym gra najwiecej osob.

Opublikowano

Moglibyscie napisac jaki serwer wybrac, a nie pisac na temat serwera, ktory nie nalezy do darkorbit?

Opublikowano

Polecam PL2/PL3 . Ogólnie rzecz biorąc, gdzie byś nie zaczął grać będziesz miał to samo :) Ja wróciłem na stare śmieci PL2, jeśli chcesz możesz polatać

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Raczej mysle o zagranicznych bo na pl'ach mam konta ale latam po mapach i raz na 10 min mozna kogos bic bo tak to nikogo nie ma. Zaczalem na int1 i z tego co widze to w miare duzo osob tu lata.

Opublikowano

GE1 to chyba najsensowniejszy wybór, anyway bugpoint podjął działania wobec cziterów i wybanowali około 3000 kont, a biorąc pod uwagę stan w jakim jest teraz darkorbit, zakładam że to około 1/10-1/8 społeczeństwa. Także ciężko będzie znaleźć serwer gdzie jeszcze coś się dzieje.

• Aive zmienił(a) tytuł na Na którym serwerze zacząć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...