Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isara[Pl] [Dedyk]

MAVzV

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuńcie to z komputerów! Z tym PLikiem Jest coś nie tak. Naprawde. Blokuje przeglądarke i buguje kompa ;/ Niewiem czemu tak zrobili. Czy przez przypadek czy specjalnie ;/ Lepiej to naprawcie jak chcecie zeby ludzie grali ;/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Server fajny ;] Miałbym nadzieję, że długo postoi ;]

Tylko 2 sprawy...

1. Ceny broni na 30 lvl stanowczo za drogie

2. Zrób jakieś sensowne spolszczenie, bo te nowe, które zrobiłeś coś nie działa, a stare blokuje PC ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no te plik coś zwalone ;/

teraz nie widaćnazw moobów ;/

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

Opublikowano

właśnie ja mam problem z tym nowym spolszczeniem ^^ zaktualizowały mi się pliki, a klikając Rozpocznij Grę nic się nie dzieje... Klikając natomiast 2 raz wyskakuje Ostrzeżenie: "Gra EvoniS jest już otwarta". Wiecie może w czym problem? ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hymm Matek mysli ze cos zarobi, a ledwo co potrafi restart serwera zrobic ;o W dodatku pisac tez nie umie, wkurza sie na prawie wszystko, pomagac tez nie chcial. Watpie ze cos wiecej bedzie na tym serwerze...

31436.png
Opublikowano

przez to stare spol tylko kurwa wirusy nałapałem przez co mi się wszystko zjebało.

Kurwa admin jak juz wrzucasz spol to nie jakies gówno z wirusami tylko spol!!

Opublikowano

właśnie ja mam problem z tym nowym spolszczeniem ^^ zaktualizowały mi się pliki, a klikając Rozpocznij Grę nic się nie dzieje... Klikając natomiast 2 raz wyskakuje Ostrzeżenie: "Gra EvoniS jest już otwarta". Wiecie może w czym problem? ;d

Mam to samo.

Opublikowano

Serv moze se w dupe wsadzic bo 1.RATY 15 WTF?? 2.Serv Zjebany bo resety co jakies 10 min. GA i GM"owie to dzieci które zrobily server Za Reklame -

Nie Bądz Żyd :D Daj - - - - - - - I Jeszcze Raz -!!

A Jak Nie To Bedzie Wpierdol ? :D

Opublikowano

up masz racje, a do tego GA ma wszystko w dupie, jemu chodzi tylko o szybki zarobek na isie, wali go to że połowa graczy expi sobie na mh na legalu nie ukrywając tego.

Jak ja expilem to co jakis czas przychodziły nuuby na 1hiy atack żeby poksuć.

Opublikowano

Kolego bo jak wypakowujesz spolszczenie to wyskakuje ci folder pack wiec wszystko co masz w tym folderze skopiuj i wklej do glownego katalogu z gra i bedzie dzialac pozdrawiam i zapraszam na serwer:]

zmija.jpg

Opublikowano

Po 1 nie ma zadnych resow

Po 2 Gm nie ma wszystkiego w dupie , bo pisze jak kogos widzisz pisz do KoDer czy jakos tak

A ogolnie to Serwer Zajebisty

POLECAM GO ! !!!

Pomocnik
Opublikowano

Także POLECAM SERWER!

PS. Wiecie czemu piszecie wszelkie posty typu, że GM ma wszystko w dupie i GM chce sobie zarobić.... Po 1. Nie umiecie grać w Metina, poza tym jest łatwiejszy od PL'a. Jak wam się nie podoba to po co komentujecie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.UP policz ile jest głosów pozytywnych i negatywnych:)

2.To jest forum wiec mozna pisac:)

i j sie dolaczam do wiekszosci ze serw jest ..........ujmę to tak serwer jest denny ;D

DAJCIE + TO NIC NIE KOSZTUJE

mimj959.png

Opublikowano

1.UP policz ile jest głosów pozytywnych i negatywnych:)

2.To jest forum wiec mozna pisac:)

i j sie dolaczam do wiekszosci ze serw jest ..........ujmę to tak serwer jest denny ;D

DAJCIE + TO NIC NIE KOSZTUJE

Niedziwie sie ze piszecie ze serw jest denny... jak nawet na plu sie 40lvl nieumialo przez kilka lat wbic to tak potem jest...

a jakos kilka osob przez niecaly dzien ma +50 lvl wiec jeszcze kilka dni a beda 99lvl ^^

3053080006.png

Opublikowano

Pv6 napewno wiekszosc osob w tym ja ze serw do dupy mowi racje . po 1 po resie eq stracilem . po 2 kicka jak sie przechodzi przez tp i trzeba od nowa uruchomic metka . po 3 GA GM niczym sie nie interesuje . po 4 te resety ...

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano
Pv6 napewno wiekszosc osob w tym ja ze serw do dupy mowi racje . po 1 po resie eq stracilem . po 2 kicka jak sie przechodzi przez tp i trzeba od nowa uruchomic metka . po 3 GA GM niczym sie nie interesuje . po 4 te resety ...

Ludzie ogarnijcie sie.....

Nie było zadnych resetów oprocz kilku restartów serwer czyli :wyłoncz, włoncz!

A po 2 GA czy HA nie bedzie kazdemu neo odpowiadała na pytania których jest coraz wiecej.

pozdrawiam [HA]Matek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...