Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isara[Pl] [Dedyk]

MAVzV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoyp.png

Witam Chciałem wam przedstawić najlepszy Jaki zrobiłem(pod wzgledem rzeczy spolszczonych,bez bugów)serwer Nosi On nazwe Isara.

Przedstawie kilka informacji o Serwerze :

informacje13.png

*Exp: 15

*Drop: 30

*Yang: 30

zaczynamyz44.png

*Koń Bojowy.

*Broń na 1 Poziom +9.

*Zbroja na 1 Poziom +9.

*Po 50 potek red and blue

*Księga Opanc. Kon

handlarze96.png

isaraa.png

jakzagrac81.png

Strona Serwera:

strona głowna

Spolszczenie:

spolszczenie

administracja54.png

* [HA] Matek

* [GA]KoDeR

---------------------------------------------------------

Dla Administracji

Isara

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany Isara

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: 4 rdzenie po 2.8ghz
  • Pamięć RAM: 8 gb
  • Połšczenie: 1gib(1000 mb/s)

Raty:

Exp: 15

Drop: 30

Yang: 30

Na start:

Koń Bojowy,itemki dla każdej klasy 9+,ksiega bojowego konia,potki.

Kowal:

Ulepszacze: tak

Magiczny metal: nie

Handlarze:

isaraa.png

Strona serwera:

www.isara.xaa.pl

"http://isara.xaa.pl/reg.php"

Ip serwera:

94.23.221.30

Status:

Na Stronie głownej Serwera

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/23059216/Isara.rar

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/11ad8a05c44d37693cad6a6a3e49445d6fc6894cf22eb59783eb3741a4a14c46-1277189227

Kraj.

Gramy w: Wszędzie

Team:

• [GA] Matek
  • [GM] KoDeR
  • [GM]
  • [GM]

Rekrutacja GM

Nie

Kontakt

23332859

Forum

W budowie

Video

----------

Serdecznie Zapraszam!

Prosze moderatora Zeby usunoł poprzedni temat.

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1:czemu robisz 2x ten sam temat.Po 2: Nie polecam w IS HWANGI po 40000000SM a 2kSM stoi 30zł.Po 3: wszystko praktycznie jest w IS.GA liczy tylko ze będziecie kupywać w IS.

Edit.Kd +3 żenada:/ i brak 6/7 bon bo jest w IS.

Opublikowano

Po 1:czemu robisz 2x ten sam temat.Po 2: Nie polecam w IS HWANGI po 40000000SM a 2kSM stoi 30zł.Po 3: wszystko praktycznie jest w IS.GA liczy tylko ze będziecie kupywać w IS.

Edit.Kd +3 żenada:/ i brak 6/7 bon bo jest w IS.

teamt zrobiony jeszcze raz poniewz tamten zostal zamkniety:)

zmija.jpg

Opublikowano

czy ktoś wam kazał płacić? robicie to dobrowolnie ;] dlatego właśnie przeniosłem się na privki ;d nie płace, a mam to samo co na pl ;]

Serv zapowiada się ciekawie ;] Tylko mam nadzieję. że te 6/7 bony będą dostępne dla każdego <lub całkowicie usunięte> bo jeśli mają być tylko w is to porażka...

Sprawa hwangów jest prosta ;] Niech będą w is, ale niech również będzie możliwość ich zrobienia ze stalki ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oj mam zły komputer ponieważ gdy mam włączonego waszego lunchera mi blokuje strony? haha no to ciekawe , a co powiesz mi w związku z tym wyrzucaniem mnie z serwera po 5-10 min expa? i czekaniu 30 min na włączenie się logowania ? znowu mam za słaby komputer czy tym razem internet? a może po prostu jakiś problem z serwer-em?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam serwer raty dobre i eq drogie cos dla mnie

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

straiGht odpuść... ten ich luncher jakiś zjeb**** w kosmos ja wymiękam już z tym serwerem , do 15 lv zero lagów , a teraz to nie wiem jakieś dzieci zaczeły się schodzić czy co bo naprawdę lagi mam okropne i wyrzuca mnie przy każdym przejściu przez tp... wiec elo i jeszcze raz NIE POLECAM W OGÓLE TEGO POBIERAĆ dlaczego? a no dla tego że po 1 luncher blokuje wyświetlania strona ,a po 2 strasznie muli komputer , (kilka minut po wyłączeniu wszystko wraca do normy) i jeszcze ten log pada im co jakieś 2-3 minuty ! :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam to samo co xqtersoN . Jestem w m1 klikam np. na handlarke i po 10 sekundach otwiera się jej magazyn . Jak zrzucę metina na pasek i wpisze w wyszukiwarce jakiś adres strony np. mpcforum.pl klikam ENTER i nic . Nie da się chodzić po stronach internetowych . Moim zdaniem może to być wina Waszego launchera .

Opublikowano

Jestem w top 3 kilka kwestii

Rozumiem serwer hard z expem, ale do tego ma byc dobrze dobrany drop yang co do itemow, zalozmy ze na tym serwerze rib +0 kosztuje 5kk, moj rekord jaki zebralem to 7kk, przy takim koszcie zrobienie takiego riba powinno byc 90% szansy na ulepszenie juz poraz drugi spalilem riba, rzeczy sa zdecydowanie za drogie !

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Server wydaje się być fajny, tylko szkoda że taki HA, chodził na ValeriaMT2 i się pytał czy ktoś ma konto na allegro a w zamian proponował itemy...

Opublikowano

Mam to samo co xqtersoN . Jestem w m1 klikam np. na handlarke i po 10 sekundach otwiera się jej magazyn . Jak zrzucę metina na pasek i wpisze w wyszukiwarce jakiś adres strony np. mpcforum.pl klikam ENTER i nic . Nie da się chodzić po stronach internetowych . Moim zdaniem może to być wina Waszego launchera .

niestety mam to samo:(

zmija.jpg

Opublikowano

Serwer fajny ale, moglibyście dać większy drop ... od 1 lvla do 28 lvla nic nie dropło tylko ulepszacze .... żadnej zbroi żadnej broni .... nawet głupi miecz +0 ....

Opublikowano

w dupie z tym serwerem po resie tez stracilem ribka + 6 . Nie polecam tego serwa

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Tez nie moglem otwierac przegladerek

Eleris.pl

Opublikowano

@ MAVzV

Jezeli zmieniasz handlarzy w grze to proponuje poprawic ss w reklamie taka malo uwaga ode mnie, a co do przegladarki zgodzie sie z kazdym te pliki blokuja kazda przegladarke(nie jest mozliwe otworzenie jakiej kolwiek strony)

Prosze o [ + ] to nie boli a mi sie przyda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...