Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3FAST.PL | DARMOWY | PUBLICZNY

kombor99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Aive napisał:

Grafika nie działa, przez co brakuje informacji. Skorzystaj z innego hostingu, np. imgur.com i popraw temat - 24h.

@kombor99

Mi się wyświetla.

Opublikowano
1 godzinę temu, kombor99 napisał:

Mi się wyświetla.

I najpewniej tylko Tobie, nie pierwszy raz jest taka sytuacja.

Opublikowano
15 minut temu, Aive napisał:

I najpewniej tylko Tobie, nie pierwszy raz jest taka sytuacja.

Zuplodowałem z imgur

Opublikowano

Moja opinia się nie zmieniła na temat Twojego serwera, a wyraziłem ją tutaj 

W sumie nie mam pojęcia czemu co chwile otwierasz nowy temat, skoro możesz poprosić Administratora o otworzenie tego z archiwum, zbędne nabijanie sobie tematów..

Opublikowano

Witam serdecznie,

Dziś po godzinach ok. 18:00-19:00 Otrzymałem informację, że ktoś z waszego projektu przyszedł i się reklamował na moim serwerze TeamSpeak.. Wmawiając, moim graczom z serwera Metin2, że zmieniliśmy TeamSpeak'a.. Wszedłem do Ciebie wyjaśnić sytuację to mnie zbanowałeś z powodem ''Reklama''..  Jak nie tolerujesz reklam na serwerach to nie rób tego samego u kogoś.. :) Dodatkowo dodam, żeby nie było.. nie reklamowałem się u niego, boty nie przejdą :( 

<02:52:22> Trying to resolve hostname ts3fast.pl
<02:52:24> Trying to connect to server on ts3fast.pl
<02:52:24> You are banned permanently. Reason: "Reklama"

Ps. Jak już robicie prezentację to wypadałoby się do tego przyłożyć bo tam ostrości chyba nie złapało :( 

Serdecznie nie polecam, kolejny kotlet.

Opublikowano

Ogólnie nie podobają mi się na serwerze te spacery: [cspacer999929]╔═══════◦๑ஐ۞ஐ๑◦═══════╗ Takie sobie(Kojarzą mi się z takimi TS robionymi z poradników 1 do 1 :D )

Wszędzie ta "czcionka" - ѕтrѕтrɴwαɴʟɪɴ

Ogólnie wygląd serwer nie podoba mi się wgl. Dam Ci rade jeżeli chcesz używać tych znaczków ww. to nie rób tego wszędzie bo to nie wygląda dobrze...

Pomogłem? Daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...