Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Serwer Prywatny NukeTale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NukeTale

Witam, pragnę was zaprosić na nowy serwer prywatny NukeTale. Moim celem podczas tworzenia tego serwera było to żeby ilość czasu którą wlożysz w rozwinięcie postaci miało większy wpływ na to jak silna ona jest niż ilość pieniędzy którą wydasz na donate. Poświęciłem dużo czasu na ten serwer i dalej mam zamiar nad nim pracowac, nie jest to serwer typu "Dobra hajs zarobiony a teraz spierdalamy!". Czekam na wasze sugestie związane z serwerem :)

Exp & Drop

Maksymalny LvL: 200

Maksymalny HeroLvl: 10

Maksymalna Joba na SP: 150

Wiele graczy preferuje szybki exp ale jest tez dużo którzy wolą powolne rozwijanie postaci. Żeby zbalansować te dwie opinie wprowdziłem pewnie zmiany co do zdobywania expa. Po lvl 200 można zresetowac swój poziom z  powrotem do 15 w zamian otrzymując zwiększenie HeroLvl o 1 oraz permamentny buff (do poziomu 4, potem dostajemy repe) oraz dostęp do dużo silniejszego ekwipunku (HeroLvl 3 i HeroLvl 10). Mapy do expa będa zmieniane co jakis czas żeby nikogo nie zanudzić na śmierć na tych samych mapach :)

Sa dostępne tez nowe mapy do dropu takich rzeczy jak ancki, piórka itp itd.

J***Ć RNG - Rajdy

Większość graczy nie lubi losowego aspektu w Nostale. Ja też nie dlatego szukałem jakiegoś sposobu żeby zmniejszyć ilość rzeczy które opierają się na RNG (Random Number Generator), oczywiście nie można kompletnie usunąć losowości z Nostale ale udało mi się w pewnych stopniu ją ograniczyć. Najlepszym przykładem będą tutaj rajdy za które zamiast losowego boxa dostaniemy przedmiot zależny od rajdu który, w większych ilościach, możemy wymienić na lepsze przedmioty takie jak SP, skrzydła, pióra anioła itp.

Tygodniowa Rotacja

Co tydzień będą pojawiały się trzy nowe mapy eventowe z trzema różnymi sklepami z craftingiem oraz nowym autorskim rajdem. W tej kwesti najbardziej dziękuje za jakiekolwiek sugestie :)

Informacje (Rejestracja & Klient)

Discord: https://discord.gg/YSDQ5Qv

Klient oraz rejestracja znajduje się na kanale #Register-Download na discordzie, reje odbywają się przez opcje w kliencie a nie stronę internetową :)

Pozdrawiam i mam nadzieję ze zobaczę was w NosVille ! 

Opublikowano

Rzadko zaglądam na MPC i w sumie nie wiem czy jest tryb dzienny, ale ten czarny kolor tekstu jest beznadziejny >.>

Ciekawa opcja z resetowaniem poziomu :1310_thumbsup_tone1:

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Najbardziej od tych serwerów odrzucaja mnie te prezentacje zrobione byle jak. Jeśli serwer jest zrobiony tak jak prezentacja to wiadomo

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Serwer Prywatny NukeTale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...