Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL IS - przepustki

sobienio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pewien dylemat,otoz chodzi o to czy mozna handlowac przepustkami do v2 tymi z is ?? Jedni mowia ze mozna inni ze nie jak to jest w koncu ? W is w opisie tez nie ma informacji czy sa zdatne do handlu czy nie. Nie chce na darmo kupic a potrzebuje przerzucic na inna postac. Prosze o szybka odpowiedz jesli ktos jest na 100% pewny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Metin2PL IS - przepustki
Opublikowano
13 minut temu, Aive napisał:

yMZNZJB.png

Jest na stronie wikimetin2. :) 

Widzialem to tylko co powiesz na to ze kolezka kupowal dwa tygodnie temu i nimi handlowal ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
9 godzin temu, sobienio napisał:

Widzialem to tylko co powiesz na to ze kolezka kupowal dwa tygodnie temu i nimi handlowal ?

To niezły koleżka, skoro ja rok temu z drugą osobą kupiłam po przepustce za resztki SM i nie mogliśmy nimi handlować. :v Tymi z IS się handlować nie da, ale skoro nie wierzysz mimo odpowiedzi, to po prostu sprawdź - jedna jest tania, może w magiczny sposób coś się zmieniło, ale no nie sądzę.

Opublikowano

Kiedyś pamiętam że w is były 2 rodzaje przepustek. Jedne na własny użytek- tańsze, drugie zdatne do handlu- droższe. Poszukaj może jest jeszcze takie coś.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...