Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagowanie myszki podczas gry

SmokSzczerbatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że w minecraftcie strasznie laguję mi myszka przy ruszaniu. 
Parę miesięcy temu pobrałem minecrafta paczkę blazingpack'a i nie było problemów było po 100-300fps.
Od miesiąca mam problem z paczką, że przy ruszaniu myszka spadają mi fps do 30-40 na chwilę i ścina się myszka przy ruszaniu, ale fpsy mają już normalną ilość około 120.
Zauważyłem, że podczas minecrafta mam 100% procka oraz, że minecraft zżera mi ponad 1,5GB ramu.
Co robiłem aby naprawić, ale nie pomogło: 
reinstall javy i minecrafta, filmik od craftc*re aby nie ścinała myszka(zmiana priorytetu oraz uruchamianie z visty) , przeskanowałem malwarebytes i avastem.
Co do mojego pc'ta:
dual core E5400 2,7GHz proc
DDR2 4GB ram
GeForce 9500GT 1GB grafa

#edit nie chcę robić formata :( 

• Aive zmienił(a) tytuł na Lagowanie myszki podczas gry
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj pobrać innego launchera i wtedy zobacz. Jeśli to nie pomoże to usuń cały folder .minecraft i wtedy zobacz, lub zmień w opcjach renderowanie na chociaż 7

Opublikowano

Jak mamy ci pomóc bez żadnych informacji?

Podaj wszystkie informacje typu podzespół komputera, jaką myszkę używasz, czy masz podkładkę, czy posiadasz najnowszą wersje javy, najnowsze sterowniki itp...

CWeKkdQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...