Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Strona WWW nie ładuje się

supmich

Pytanie

Opublikowano

Witam, zrobilem stronę internetową i nie chce mi ona się pokazać w przeglądarce, można ją włączyć jedynie w linkach.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, supmich napisał:

Chodzi o to ze jak sie wpisze np mpcforum to wyskakuje w przeglądarce, a moja strona nigdy nie wyskoczy.

Masz możliwość wysłania prośby o dodanie witryny do Google, ale najpierw podaj adres.

@maxaz Rzeczywiście xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Vosly_ napisał:

Masz możliwość wysłania prośby o dodanie witryny do Google, ale najpierw podaj adres.

On nawet nie wspomniał o wyszukiwarce. Cały czas pisał o przeglądarce.

Non omnis moriar.

Opublikowano
17 godzin temu, Vosly_ napisał:

@maxaz Rzeczywiście xD

Google samo sobie może zaindeksować stronę jeżeli gdzieś podał link :D

Opublikowano

To super, że podałeś tyle konkretów. Dzięki temu wiem, że w 712 linijce zły scope na this.

Dodaj chociaż kod i opisz dokładniej sytuacje, zapas szklanych kul się wyczerpał.

Non omnis moriar.

Opublikowano

ale to jest dość proste. Robisz to na górze. Potem kopiuj i wklej. No i już masz. Mozesz jeszcze uzyć dns żeby tamto dodać. Ale nie polecam bo potem bedzie za słone

Opublikowano

Przed rozpoczęciem pisania czegokolwiek, wypadałoby zgłębić trochę teorii i dowiedzieć się, jak działa internet — co to hosting, domena, DNS. Odsyłam do poszczególnych stron na Wiki.

Non omnis moriar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...