Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początek gry:

Wiec początek wygląda następująco wchodzimy na serwer rejestrujemy się a następnie

wpisujemy /kit gracz który daje nam niesamowite zestaw gracza po którym możemy już zacząć przygodę.

acc.png

następnie potem idziemy na /warp Survival gdzie znajdujemy losowy teleport/enchant/craftingi

ddd.png

Poszczególne informacje o serwerze:

Wersja serwera: 1.14.3

Tryb serwera: Survival + FreeBuild + Slimefun

TexturePack serwerowy: Tak

Piekło: Tak

System terenów/cuboidów: Tak

Darmowe Skiny: Tak

Czy serwer wymaga premium: Nie

Adres IP: Enchanted.pl

Tryb Survival:

Nie bez powodu nazywają ten serwer jako tryb Survival+Freebuild na serwerze można spotkać również prace za które można zdobyć pieniądze można również

zakupić itemy na /warp sklep albo nawet sprzedać na /warp skup przy czym można zarobić trochę hajsu i w dodatku można otwierać sklepy/targi w skrzynkach bardzo łatwym sposobem mianowicie komendą jeszcze dodam że na serwerze panują 2 ekonomie, waluta oraz bankowa czyli tą co macie w /money albo /kasa a waluta to ta co odbieracie ją z bankomatu :) .

Co dodaje SlimeFun:

No jak można zauważyć to sporo dodaje np backpacki/nowe bronie/nowe narzędzia/nowe zbroje/jetpacki/luckyblocki/nowe jedzenie/nowe sadzonki/mechanizmy/amulety/elektronika/nowe napoje.

slimefun.png

Co dodaje McMMo:

System McMMo zapewnia nam po prawej stronie statystyki no ale nie tylko zapewnia nam to skille zależy jaki poziom będziecie zdobywać za każde swoje postępy.

mcmmo.png

bbb.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na [1.12.2][RP] Enchanted.pl
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 10.07.2018 o 18:47, DjLewys napisał:

Gra się przyjemnie, serwer robi wrażenie. Jednak nie ma tego RP które miało być :/

Przepraszam lecz to jest wszystko po trochu patrząc na ten serwer można zobaczyć tryb taki jak freebuild oraz roleplay i survival wszystkie po np 20% że tak można uznać.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12.2][RP] Enchanted.pl
Opublikowano
Dnia 13.07.2018 o 19:21, MrSebsa napisał:

Przepraszam lecz to jest wszystko po trochu patrząc na ten serwer można zobaczyć tryb taki jak freebuild oraz roleplay i survival wszystkie po np 20% że tak można uznać.

Nie ma sprawy, nie narzekam na rozgrywkę lecz lekki nacisk na RP fajnie urozmaiciłby grę :D 

Opublikowano
5 godzin temu, DjLewys napisał:

Nie ma sprawy, nie narzekam na rozgrywkę lecz lekki nacisk na RP fajnie urozmaiciłby grę :D 

A napisz mi co jest na moim serwerze RP skoro grałeś no to myślę że mi powiesz co było RP na moim serwerze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Istnienie waluty którą można zdobyć dzięki skryptowi pracy nie nazywamy RP. Role play to coś w stylu odgrywania postaci, odgrywania realiów - a ten serwer RP nie ma w ogóle, ale tak poza tym to gut jest

Opublikowano
21 godzin temu, NoAleZiom napisał:

Istnienie waluty którą można zdobyć dzięki skryptowi pracy nie nazywamy RP. Role play to coś w stylu odgrywania postaci, odgrywania realiów - a ten serwer RP nie ma w ogóle, ale tak poza tym to gut jest

Jak nie odgrywają żadnej postaci,roli ? no przecież odgrywają role Gracza xD

Opublikowano
46 minut temu, MrSebsa napisał:

Jak nie odgrywają żadnej postaci,roli ? no przecież odgrywają role Gracza xD

Mam nadzieję, że to żart.. xD Odgrywanie RP - Roleplay. Czat OOC, czat IC etc etc.. Strzelam, że serwer jest bardziej RPG niż RP

Opublikowano
Dnia 31.07.2018 o 10:37, DjLewys napisał:

Mam nadzieję, że to żart.. xD Odgrywanie RP - Roleplay. Czat OOC, czat IC etc etc.. Strzelam, że serwer jest bardziej RPG niż RP

Dnia 30.07.2018 o 12:15, NoAleZiom napisał:

Więc może w takim razie mi powiecie co mój serwer ma za tryb skoro nawet RP nie ma w ogóle no to co to za tryb może być ?

Opublikowano
Dnia 1.08.2018 o 14:04, MrSebsa napisał:

Więc może w takim razie mi powiecie co mój serwer ma za tryb skoro nawet RP nie ma w ogóle no to co to za tryb może być ?

survival i freebuild, nic więcej

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tryby serwera fajne. Ale... reklama okropna. Na przyszłość polecam zaopatrzyć reklamę w jakieś fajne grafiki. Wersja serwera jest spoko. Serwer fajnie wygląda na shaderach. Poprawcie tą reklamę, a będzie git :D

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wy dalej nie pojmiecie ze Minecraft juz dawno upadl zobaczcie na statystyki kilka lat temu a dzisiaj stworzysz kolejny serwer na ktorym bedzie gralo gora 20 typa jeszcze jak bedzie osobiscie ci zycze powodzenia jeszcze jednak projekt ci przeszedl mozesz napisac do mnie na pw to dam ci unikalne dodatki ;)

Opublikowano
Dnia 29.12.2018 o 18:19, rresz napisał:

Wy dalej nie pojmiecie ze Minecraft juz dawno upadl zobaczcie na statystyki kilka lat temu a dzisiaj stworzysz kolejny serwer na ktorym bedzie gralo gora 20 typa jeszcze jak bedzie osobiscie ci zycze powodzenia jeszcze jednak projekt ci przeszedl mozesz napisac do mnie na pw to dam ci unikalne dodatki ;)

rresz

Sam fakt, że w wielu krajach, nie tylko u nas ciągle są zapaleńcy i od grona serwerów po 20 typa [w tym takie po 100 - 1000 typa] :p Istnieje od grona serwerów na całym świecie narodowych, a nie tylko multi jak w większości gier pokazuje, że minecraft po prostu stracił część graczy na rzecz innych gier, a nie że upadł ;p 

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12.2][FreeBuild] Enchanted.pl
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 28.03.2019 o 15:14, Ekrahb napisał:

Nie miałeś lepszej nazwy na serwer? Tryb trochę nudny, jak każdy zresztą freebuild z mapą survival.

Widocznie nie zauważyłeś jak rozbudowany jest serwer i ile jest ciekawych rzeczy dodanych aby zapewnić aby serwer się nie nudził no cóż strata tego który nie zobaczy.

Opublikowano
22 godziny temu, MrSebsa napisał:

Widocznie nie zauważyłeś jak rozbudowany jest serwer i ile jest ciekawych rzeczy dodanych aby zapewnić aby serwer się nie nudził no cóż strata tego który nie zobaczy.

Ja tam nie wiem, ale teraz czysty Minecraft się po prostu szybko nudzi, a ten zanieczyszczony (z pluginami, czy modami) nawet szybciej.

Powtórzę słowa kogoś tam - "Graczom ciężko w tych czasach dogodzić".

Dzisiaj ludzie chcą jakiejś fabuły w tej grze, czegoś nowego, nad czym dużo spędzą czasu, a nie tam jakieś serwery typu skyblock czy freebuild, chociaż sam się przyznam, że pisze pluginy pod freebuild, ale to juz inny temat.

Opublikowano
Dnia 17.05.2019 o 12:12, coalaa napisał:

Chyba juz nie dziala, wciaz pokazje ze jest offline

nie możliwe że jest offline może w tym czasie się restartował on jest na wersji 1.14 jak coś....

• dawidex335 zmienił(a) tytuł na [1.14][Inne] Enchanted.pl
  • 3 tygodnie później...
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.14.3][Inne] Enchanted
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...