Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie m2bob a ban

Podstępny Dawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że jutro wychodzi serwer Jawa postanowiłem spróbować swoich sił w metinie ponownie. Ogólnie jestem przeciwny przeciwko haxowaniu, ale jak wiadomo robi to chyba pół serwera... Posiadam stałe IP, za odpalenie np 6 botów poprzez M2BOBA bany lecą tylko i wylącznie na konto? Czy na IP? GF nie będzie widzieć logów, że przekładam duże ilości np. zębów orka na głowną postać?

Opublikowano

Teoretycznie ban leci na e-mail, aczkolwiek czasem zdarzaja sie bany na ip, wtedy juz nie wejdziesz na globala.(blokada kont, ktore korzystaly z danego ip+ wyciecie danego ip)

Nie polecam grac nielegalnie, wszystko jest w logach, mozesz grac np. przez miesiac, bez bana, a po 2 dostac perma na wszystkie konta, z ktorych korzystasz/ korzystales, czyli bedziesz stratny.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o PL'a, to z tego co wiem bo możesz na WH biegać koło admina. Bo sam tak robiłem i ewidentnie pokazywałem że lece na cheatach. Kiedyś spamiłem że tu stoi admin(bo był na vanishu) i on zrobił jedno :) przeszedł w inne miejsce. Może coś sie zmieniło od tamtego czasu i administracja zaczeła banować, lecz wątpie w to :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jeżeli natomiast będzie się korzystało z cheata w granicach normy i nie zaginało zasad gry np. że dodam sobie +300% szykości ataku to raczej jest to niewykrywalne? Nie ma przecież wtedy jak rozróżnić prawdziwego gracza od bota, no chyba żeby ktoś ewidentnie stał przy tobie i badał jak grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...