Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik, lub Pomocnik #Catha

Catha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hę, szkoda, że się nie dogadaliśmy - fajna sprawa mogłaby wyjść z tym twoim "marketingiem", który obiecywałeś, no cóż :D  Powodzenia i uczciwości życzę na przyszłość! 

Choć nadal nie obrażę się, jeśli choć połowicznie opłacisz to co zostało już dawno wykonane :-)

Opublikowano

Kolega odpowiedzialnie podszedł do tematu konfiguracji serwera. Rozwiązuje nawet najmniejszy problem żeby wszystko wyglądało jak najbardziej profesjonalnie i działało w 100% . Polecam ;)

Opublikowano

Po napisaniu w sprawie pomocy, gracz odpisał w przeciągu 30 minut, skontaktował się ze mną za pomocą Prywatnej Wiadomości oraz pomógł naprawić błąd głosowo. Człowiek godny polecenia - nie oszukuje a przede wszystkim dobrze się z nim pracuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam wziął kasę na maszynę i grafika itd... i zaczęły się wymówki jak napisałem o zwrot pieniędzy zero kontaktu 

SZCZERZE NIE POLECAM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

• Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Zacznijmy kolego,

Że zapłaciłeś mi za robotę, a potem zniknełeś na pare dni jak wszystko było zrobione, kontakt z tobą był do dupy jak i pieniądze wydane zostały na maszyne i zasoby które miały pomoc serwerowi.
A gdzie byłeś wtedy? Jak zwyklę zajęty więc postanowiłem odejść, następnym razem jak masz zamiar robić projekt, to rób go do końca.

Pozdrawiam Catha :*

Zapraszam do nowych propozycji na pw

1.png

Opublikowano

mam screny wiadomości do ciebie i po sciemach twoich ty zerwałeś kontakt i zablokowałeś mnie 

jeżeli nie odzyskam zwrotu kasy to sprawa trafi na policję

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam
Zamówiłem banner zapłaciłem połowę z góry i zaczęły się jakieś teksty, że zaraz Ci pokaże itp albo, że coś nie działa jak napisałem o zwrot kasy to cisza.

catha.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...