Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam serwera mu s6

santosBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, santosBK napisał:

siemka wiem pisales ale myslalem ze czasem wchodzisz gdzies.Gorking do Ciebie pisal wczoraj niby cie zna z jakiegos twojego serwera zaczol grac na mercury

Tak zna ;) pozdrów go ;) jak ktoś coś potrzebuje to śmiało pisać pw z loginem wrzucę mu trochę credytow ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Mag44 napisał:

Ja z checia bym pogral,ale nie ogarniam tego co sie dzieje,mianowicie,zostawilem postac z jakimis 10 rr...Kiedy wrocilem,miala 25 :),po wbiciu 26 i dobiciu ok 300 lv,cofa mnie do 25 rr... Mialo to miejsce 3 razy pod rzad i odpuscilem

bo każdy dostal +15rr ponieważ "ktoś" :D usunął im baze danych :D

Opublikowano

6 minut temu, K0k0 napisał:

bo każdy dostal +15rr ponieważ "ktoś" :D usunął im baze danych :D

Hehe to nie ja ;p ale wiem kto to zrobił ;p

Opublikowano
1 minutę temu, evilek91 napisał:

Hehe to nie ja ;p ale wiem kto to zrobił ;p

Wiem że to nie ty :D też znam sprawce tego czynu :D:D

Opublikowano
Przed chwilą, Mag44 napisał:

Skoro jest taki latwy dostep do bazy,to po co tam grac

Nie jest łatwy ;) dostęp teraz mam tylko ja tamtego drugiego admin wykrył i zablokował, a ja mam bo jestem cwany i przechtrzylem admina ;p po za tym ten co kasowal bazę miał dostęp dzięki mnie ;)

Opublikowano

Poratowałbyś tymi coinami? login krabmarek , Santos zakładasz tą @? Jak coś to możemy ponapierdzielać trochę bo sam szukam serwera ale nie ma za bardzo gdzie...

Opublikowano
3 minuty temu, Pan Gorking napisał:

Gildia jest już założona, narazie są 3 osoby w @ więc zapraszam. Teraz santosa ni ma ale jak coś wam trzeba to piszcie na mu :p

Oki, za parę minut wchodzę do gry

22 minuty temu, Pan Gorking napisał:

Gildia jest już założona, narazie są 3 osoby w @ więc zapraszam. Teraz santosa ni ma ale jak coś wam trzeba to piszcie na mu :p

Jaki masz nick ingame?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...