Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk][Medium]

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.pl gowno gnojka, ktory kupil domene (twierdzi, ze ma prawo do nielegalnego zarobku, zenada), dodatkowo nie przeszedl mutacji, a jego miejsce zamieszkania to poprawczak, .net p*jaca ktory chce zarobic na wakacje, dodatkowo podszywa sie pod "wlascicieli" prawdziwego diamonda (2011-2013) co jest karalne.

Ani 1, ani 2 "team" nie ma wiedzy nt. serwera, perserga mial 12-13lat, w 2013-2014r, czyli GOWNO WIE, GOWNO POTRAFI - drop przedmiotow, taki sam ? Nie prawda, moge to udowodnic.

NIE  POLECAM ANI 1, ANI 2. WIECEJ INFO UDZIELE NA PW

POZDRAWIAM.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Spoiler

Graczy online: 313

Mam rozumieć że te 300 osób expi? Nie polecam gry na tym serwerze, licznik podkręcany, Administrator zamiast banować za Hacki to śmieszkuje na czacie ;p subujcie  tego  resso  fajne  filmy  nagrywa  ;p

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Opublikowano
1 godzinę temu, R.o.b.c.i.o napisał:

Graczy online: 313

Mam rozumieć że te 300 osób expi? Nie polecam gry na tym serwerze, licznik podkręcany, Administrator zamiast banować za Hacki to śmieszkuje na czacie ;p subujcie  tego  resso  fajne  filmy  nagrywa  ;p

Co ty chcesz, wedlug persergi to tam jest te 313 osob w nocy z 400 bylo, 4 dni temu bylo z 90 w nocy. XDDD

#persergatechnikroku

Opublikowano

Polecam gorąco. Serwer bez jakichkolwiek bugów jak dotychczas(tydzień po starcie).

A chłopaczki z .net nie wróżę wam dobrego serwera jak tak nisko upadacie do takich komentarzy ;>

Opublikowano

Nie polecam bo perserga, pewne rzeczy sie nie zmieniaja i juz :) Serwer stoi bedzie gadal glupoty ze stabilnie ze do konca ze go nie zostawi, po czasie zacznie olewać serwery tekstami typu ze ma pilne wyjazdy itd itp, gracze odejda zamknie serwer. Tak jest z jego kazdym serwerem ,ostatnim przykladem np jest divine 

Opublikowano
6 godzin temu, bomba31342 napisał:

Polecam gorąco. Serwer bez jakichkolwiek bugów jak dotychczas(tydzień po starcie).

A chłopaczki z .net nie wróżę wam dobrego serwera jak tak nisko upadacie do takich komentarzy ;>

Najlepiej idz, skocz z mostu, malolacie. Gowniarz, ktory chce zarobic pieniazki (przypominam, nielegalnie), nawet firmy nie posiada (sprawdzone i potwierdzone)

Opublikowano
14 godzin temu, VIBROMAX napisał:

Najlepiej idz, skocz z mostu, malolacie. Gowniarz, ktory chce zarobic pieniazki (przypominam, nielegalnie), nawet firmy nie posiada (sprawdzone i potwierdzone)

xD

Ile online w szczytach?

Opublikowano

Eventy weekendowe!

Od soboty godziny 0:00 do Niedzieli 23:59 Każde założone konto dostanie pd, rękawice, monetkę na 3 dni do rogu.

W sobote o godzinie 20.00 Odbędzie się szukanie HA 4 rundy!

W niedziele 12-24 raty serwerowe! Exp 10% drop 30% yangi 30%

Godzina 20.00 - Konkurs OX!

Prócz tego od Soboty 0:00 do Niedzieli 23:59 odbędzie się event mundialowy!

Na mapach takich jak : Wu-Lee, Lodowa Kraina, Przeklęta Pustynia, Czerwony Las będzie można spotkać specjalnie metiny

Z metinów będą wylatywać piłeczki!

Co z piłek będzie lecieć?

Jak pamiętacie w prezentacji pisałem, że kostiumy będą tylko na specjalne okazje myślę, że teraz jest fajna :

Kostium wylatuje na 1 dzień z bonusami : 10 exp / 7 potwory / 850 hp

wierzchowiec na 12 godzin z bonusami : 15 potwory / 2000 pz / 35 drop yang

Prócz tego ulepszacze pd 1h i kilka innych drobiazgów.

Resp metinów jest co 2h.

W is dostępne wierzchowiec i kostiumy na czas 3 dni kostium a wierzch 12h (od soboty 0:00 do niedzieli 23:59)

Mam nadzieje, że wam się spodoba takie coś, pozdrawiam Persu

Spokojnie kostiumy i wierzch inne nie będą na zawsze to na czas tylko eventu!

Opublikowano
20 minut temu, Yoshimitsuu napisał:

Czemu z waszych obietnic nigdy nic nie ma , pisaliscie wiele razy ze reklama bedzie na yt ? Poza gm nie ma ani jednej reklamy na yt,  brak pieniedzy w projekt ?

No a czego ty sie po perserdze spodziewales xD ? Zapewne ma jakis pilny wyjazd i nie ma czasu sie tym zajmowac xD

Opublikowano

Syf syf syf i jeszcze raz syf nie polecam tego serwera i jego właściciela,żaden jego serwer nie postał więcej niż miesiąc ,a postał cortium s2 pvp na którym było po 200 osób i nawet to olał xD. OSOBA NIE GODNA UWAGI ELOO

Opublikowano
7 godzin temu, MTsunami napisał:

Syf syf syf i jeszcze raz syf nie polecam tego serwera i jego właściciela,żaden jego serwer nie postał więcej niż miesiąc ,a postał cortium s2 pvp na którym było po 200 osób i nawet to olał xD. OSOBA NIE GODNA UWAGI ELOO

Rzeczywiście nie postał dłużej niż miesiąc:

Cortium s1 13 miesięcy,

Cortium S2 8 miesięcy,

poprzedni diamondmt2 7 miesięcy,

tylko divineworld miesiąc, ponieważ pliki był  ch*jowe jak nieszczęście.

3 godziny temu, gerard22a napisał:

Po zarejestrowaniu wyskakuje że wpisałem błędny login bądź hasło.. 
Ciekawe..

Może coś źle wpisałeś, spróbuj przypomnij hasło, a jak nie pomoże to wejdź na forum albo napisz do mnie.

Opublikowano
19 godzin temu, `Mentos napisał:

Rzeczywiście nie postał dłużej niż miesiąc:

Cortium s1 13 miesięcy,

Cortium S2 8 miesięcy,

poprzedni diamondmt2 7 miesięcy,

tylko divineworld miesiąc, ponieważ pliki był  ch*jowe jak nieszczęście.

Może coś źle wpisałeś, spróbuj przypomnij hasło, a jak nie pomoże to wejdź na forum albo napisz do mnie.

Jak u was ranking dziala?

Bo skoro jest te 800 ludzi +/- online, to czemu topka się nie rusza z lvlem. :O

Opublikowano
5 godzin temu, soutering napisał:

Jak u was ranking dziala?

Bo skoro jest te 800 ludzi +/- online, to czemu topka się nie rusza z lvlem. :O

Bo topki nie mozna podrecic a administrator tłumaczy ze tyle graczy expi ze topka nie ma gdzie . 

Opublikowano
1 godzinę temu, paffcio125 napisał:

Gra ktoś jeszcze?

Graczy online: 685

Masz licznik na stronce, ale najlepiej wejdź do gry i sobie zobacz, bo tu zaraz płacz będzie że licznik kręcony.

Opublikowano

Jedyne co mogę polecić to osobę która udostępnia mierną prezentacje serwera, osobie która o zajmowaniu się nim nie ma zielonego pojęcia, ale na ten temat chyba rozpisywać się nie trzeba. W sumie to tyle. :v

jet logo.png

Opublikowano

nic więcej poza trzymaniem spacji i czekaniem az wpadnie lvl zeby zmienić mapę i moby i robić to samo :D

w mieście 10 sztuk stoi w godzinach szczytu i 2 sklepy

na mapie 110 leci tyle syfu, że można oczojebu dostać

aby wyjść przed szereg trzeba siedzieć 24/7 dropić yang z mobów(bo metiny puste do 110lvl przynajmniej) albo robić nudne DT i dropić trutę

Osobiście nie polecam ale trochę pograłem więc polecam sprawdzić może komuś się spodoba ;]

Gość `Mentos
Opublikowano
1 godzinę temu, DragonLost2 napisał:

Nie polecam wiele błędów, podkręcony licznik, same boty

To wypisz te błędy, chętnie je naprawimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...